Új vezérigazgatója van a Büki Gyógyfürdő Zrt.-nek

2014. június 5.
Témakör: Gazdaság | Település: Bük

A Büki Gyógyfürdő Zrt. közgyűlésének döntése alapján 2014. június 1-jétől a Zrt. vezérigazgatói pozícióját Vörös Imre tölti be.
Az egészségturizmus területéről ismert és elismert szakember irányítása alatt jött létre és kezdte meg működését 2002-ben az új sárvári fürdő. Tanácsadóként az egészségturizmus területén fürdők, szállodák, wellness központok létesítéséhez és üzemeltetéséhez nyújtott segítséget, több hazai fürdő munkáját is támogatta. A fürdőben új lehetőséget látva a szakember új kihívásként kezeli a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum vezetését.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. március 18. vasárnap • Sándor
hirdetés
Olvasnivaló a témában
20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát a NestléA Nestlé magyarországi történetének eddigi legnagyobb beruházását valósította meg: 20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát. A legújabb, 5000 négyzetméteres gyártócsarnokot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.
Ötcsillagos minősítést kapott a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumÚjabb elismerést tudhat magáénak a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúként minősítette a strandfürdőt.
Magyar Brands díjas a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumA Büki Gyógyfürdő Zrt. 2017. november 8-án tartotta főszezonzáró sajtótájékoztatóját, valamint az eseményen vette át a fürdő a Magyar Brands elismerő oklevelét is, melyet az idei évben a „Kiváló fogyasztói márka” kategóriában nyert el.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online