Új vezérigazgatója van a Büki Gyógyfürdő Zrt.-nek

2014. június 5.
Témakör: Gazdaság | Település: Bük

A Büki Gyógyfürdő Zrt. közgyűlésének döntése alapján 2014. június 1-jétől a Zrt. vezérigazgatói pozícióját Vörös Imre tölti be.
Az egészségturizmus területéről ismert és elismert szakember irányítása alatt jött létre és kezdte meg működését 2002-ben az új sárvári fürdő. Tanácsadóként az egészségturizmus területén fürdők, szállodák, wellness központok létesítéséhez és üzemeltetéséhez nyújtott segítséget, több hazai fürdő munkáját is támogatta. A fürdőben új lehetőséget látva a szakember új kihívásként kezeli a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum vezetését.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. szeptember 23. vasárnap • Tekla
hirdetés
Olvasnivaló a témában
20. születésnapját ünnepelte a büki Nestlé Purina gyárNyílt nap keretében ünnepelték meg a büki Nestlé Purina gyár huszadik születésnapját. A Nestlé által 1998-ban megvásárolt üzem a régió egyik legfontosabb gyártási központja, ahol naponta több millió adag állateledel készül, és több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába.
Köztársasági elnök avatta fel a csepregi napenergia parkot. (fotógaléria)
Negyedik szezonját kezdi meg a Bükfürdői Esszencia® lelőhelye  A Bükre látogató vendégek nemcsak a páratlan gyógyvízzel és a lebilincselő környezettel tudnak feltöltekezni, hanem megkóstolhatják és otthonukba vihetik a környék ízeit is.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online