Új igazgató Bükön

2015. május 12. | Szerző: (X)
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
Új igazgató Bükön

2015. március 17-től Nagy László a K&H Bank büki fiókjának új igazgatója. Az új vezető szakmailag jól felkészült, kiválóan működő fiókot vett át Kárai Attilától,

aki a továbbiakban a kőszegi egység vezetését látja el. Nagy László 2005-ben végzett a Nyugat-magyarországi Egyetemen. Banki pályafutása lakossági számlavezetőként indult 2004-ben. 2007-ben 24 évesen már bankfiókvezetői posztot tudhatott magáénak. Pályafutása során tapasztalatokat szerzett a megtakarítási és finanszírozási területeken egyaránt. Lehetősége volt belekóstolni a kis- és középvállalkozások számlavezetésébe és finanszírozásába. Nagy László bájos feleségével 2014 decemberében költözött közös otthonukba, ahol reményeik szerint hamarosan a gyerekszobának is lesz lakója. A K&H Bank büki fiókjának élén nem más a célja, minthogy ügyfeleik igényeit minden időben magas szinten elégítsék ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsák számukra. Büszkék vagyunk arra, hogy a lakosság, vállalatok körében megbízható banki partnerként ismernek bennünket a térségben. A K&H a magyar gazdaság működését közel 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű (hitelkeret és garancia) állománnyal segíti. Napról napra többen fordulnak hozzánk hitelért, vagy bízzák ránk megtakarításaikat. Piaci részesedésünk mind megtakarítási, mind hitel oldalon folyamatosan nő. Ügyfeleink bizalma elnyert díjainkban is visszatükröződik. A neves Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirat szerint Magyarország legjobb bankja 2014-ben is a K&H. Ha bankváltáson gondolkodik tehát valaki, a K&H jó választás, hisz velünk egy olyan banki partner mellett döntenek, aki a magyar pénzügyi piac kiemelkedően stabil szereplője, melynek tőkeereje rendkívül erős, és a vezető magyar bankok között a legjobb likviditással rendelkezik.
K&H Bank célja, hogy dinamikus működése során úgy hozzon okos döntéseket, hogy közben a jelen és a jövő társadalma számára felelősségteljesen biztosítsa a teljes élet megvalósítását. Erre törekszik a Bank minden kezdeményezésével kapcsolatban, minden üzleti és társadalmi döntésének meghozatalakor ezt veszi figyelembe. A K&H tudja (és eszerint cselekszik), hogy a társadalmi felelősségvállalás nem merül ki a jó ügyek támogatásában, annál sokkal több. A felelős intézmény tevékenységének minden részletét áthatja ez a szemlélet, az ügyfélkiszolgálástól a termékfejlesztésen át a dolgozókról való megfelelő gondoskodásig, vagy akár épületeinek működtetéséig. Nagy László vállalta, hogy képviseli a K&H Bank értékeit Bükön és környékén, fókuszt helyezve arra, hogy Ő és munkatársai a hozzájuk bizalommal fordulók elvárásainak maximálisan megfeleljenek és igényeiket átlátható módon elégítsék ki.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. március 22. péntek • Beáta
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Idén is a tőle megszokott színvonalat hozta BükfürdőA Bükfürdő Thermal & Spa a tavalyi évhez hasonlóan 2018-ban is elnyerte a Magyar Brands díjat, idén azonban már két kategóriában. A Kiváló Fogyasztói Márka mellett sikeresen pályázott a Kiváló Munkáltatói Márka kategóriában is, melynek díjátadó ünnepségét tartották 2018.
Új vezető a büki Nestlé élénÖrvendetes, hogy az elmúlt években folyamatosan fejlődik a Nestlé Bükön, mellyel számos helyi és környéken élő polgár megélhetését biztosítják. Milyen célokkal, tervekkel vette át az igazgatói széket, várhatóak -e további bővítések?
20. születésnapját ünnepelte a büki Nestlé Purina gyárNyílt nap keretében ünnepelték meg a büki Nestlé Purina gyár huszadik születésnapját. A Nestlé által 1998-ban megvásárolt üzem a régió egyik legfontosabb gyártási központja, ahol naponta több millió adag állateledel készül, és több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online