Új igazgató Bükön

2015. május 12. | Szerző: (X)
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
Új igazgató Bükön

2015. március 17-től Nagy László a K&H Bank büki fiókjának új igazgatója. Az új vezető szakmailag jól felkészült, kiválóan működő fiókot vett át Kárai Attilától,

aki a továbbiakban a kőszegi egység vezetését látja el. Nagy László 2005-ben végzett a Nyugat-magyarországi Egyetemen. Banki pályafutása lakossági számlavezetőként indult 2004-ben. 2007-ben 24 évesen már bankfiókvezetői posztot tudhatott magáénak. Pályafutása során tapasztalatokat szerzett a megtakarítási és finanszírozási területeken egyaránt. Lehetősége volt belekóstolni a kis- és középvállalkozások számlavezetésébe és finanszírozásába. Nagy László bájos feleségével 2014 decemberében költözött közös otthonukba, ahol reményeik szerint hamarosan a gyerekszobának is lesz lakója. A K&H Bank büki fiókjának élén nem más a célja, minthogy ügyfeleik igényeit minden időben magas szinten elégítsék ki, és a lehető legteljesebb termékpalettát nyújtsák számukra. Büszkék vagyunk arra, hogy a lakosság, vállalatok körében megbízható banki partnerként ismernek bennünket a térségben. A K&H a magyar gazdaság működését közel 1600 milliárd forintnyi kihelyezett hitel és hiteljellegű (hitelkeret és garancia) állománnyal segíti. Napról napra többen fordulnak hozzánk hitelért, vagy bízzák ránk megtakarításaikat. Piaci részesedésünk mind megtakarítási, mind hitel oldalon folyamatosan nő. Ügyfeleink bizalma elnyert díjainkban is visszatükröződik. A neves Euromoney nemzetközi pénzügyi folyóirat szerint Magyarország legjobb bankja 2014-ben is a K&H. Ha bankváltáson gondolkodik tehát valaki, a K&H jó választás, hisz velünk egy olyan banki partner mellett döntenek, aki a magyar pénzügyi piac kiemelkedően stabil szereplője, melynek tőkeereje rendkívül erős, és a vezető magyar bankok között a legjobb likviditással rendelkezik.
K&H Bank célja, hogy dinamikus működése során úgy hozzon okos döntéseket, hogy közben a jelen és a jövő társadalma számára felelősségteljesen biztosítsa a teljes élet megvalósítását. Erre törekszik a Bank minden kezdeményezésével kapcsolatban, minden üzleti és társadalmi döntésének meghozatalakor ezt veszi figyelembe. A K&H tudja (és eszerint cselekszik), hogy a társadalmi felelősségvállalás nem merül ki a jó ügyek támogatásában, annál sokkal több. A felelős intézmény tevékenységének minden részletét áthatja ez a szemlélet, az ügyfélkiszolgálástól a termékfejlesztésen át a dolgozókról való megfelelő gondoskodásig, vagy akár épületeinek működtetéséig. Nagy László vállalta, hogy képviseli a K&H Bank értékeit Bükön és környékén, fókuszt helyezve arra, hogy Ő és munkatársai a hozzájuk bizalommal fordulók elvárásainak maximálisan megfeleljenek és igényeiket átlátható módon elégítsék ki.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. január 16. kedd • Gusztáv
hirdetés
Olvasnivaló a témában
20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát a NestléA Nestlé magyarországi történetének eddigi legnagyobb beruházását valósította meg: 20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát. A legújabb, 5000 négyzetméteres gyártócsarnokot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.
Ötcsillagos minősítést kapott a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumÚjabb elismerést tudhat magáénak a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúként minősítette a strandfürdőt.
Magyar Brands díjas a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumA Büki Gyógyfürdő Zrt. 2017. november 8-án tartotta főszezonzáró sajtótájékoztatóját, valamint az eseményen vette át a fürdő a Magyar Brands elismerő oklevelét is, melyet az idei évben a „Kiváló fogyasztói márka” kategóriában nyert el.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online