Lendületben a Pannon Termál Klaszter

2015. március 6.
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
Lendületben a Pannon Termál Klaszter

A Pannon Termál Klaszterbe tömörülő szervezetek – köztük 12 fürdőhely – első negyedéves akciótervében kiemelt szerepet

kaptak a hazai és a német-osztrák vendégküldő területekre irányuló marketingkommunikációs, piacszerzési hatékonyságot növelő közös kampányok, a Magyar Turizmus Zrt. tevékenységéhez kapcsolódó közös megjelenések.
A régió fürdőit, kempingkínálati lehetőségeit tartalmazó kiadványokkal jelentős érdeklődést kiváltva mutatkoztak be az együttműködésben résztvevők a bécsi, a stuttgarti, a wellsi valamint a müncheni vásárokon, turisztikai kiállításokon.
Az „együttműködve versenyezni" jegyében vettek részt a PANTERM tagjai - kilenc fürdőhely aktív közreműködésével - a hazai UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 2015 turisztikai vásáron is, ahol közös impozáns kiállítóhelyen adtak széleskörű tájékoztatást a szakmai és más egyéb érdeklődők számára a nyugat dunántúli régió kivételes egészségturisztikai és aktív pihenési lehetőségeiről.
A németországi piac aktívabb elérése, erősítése érdekében a Termál Klaszter külön kiadvánnyal készült a március eleji berlini turisztikai börzékre, az ITB-re, ahol képviselői saját standon kívánják bemutatni elsődlegesen Nyugat- Magyarország különleges termál vizeire épülő pártatlan turisztikai kínálatát.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. március 17. szombat • Gertrúd
hirdetés
Olvasnivaló a témában
20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát a NestléA Nestlé magyarországi történetének eddigi legnagyobb beruházását valósította meg: 20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát. A legújabb, 5000 négyzetméteres gyártócsarnokot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.
Ötcsillagos minősítést kapott a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumÚjabb elismerést tudhat magáénak a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúként minősítette a strandfürdőt.
Magyar Brands díjas a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumA Büki Gyógyfürdő Zrt. 2017. november 8-án tartotta főszezonzáró sajtótájékoztatóját, valamint az eseményen vette át a fürdő a Magyar Brands elismerő oklevelét is, melyet az idei évben a „Kiváló fogyasztói márka” kategóriában nyert el.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online