Lendületben a Pannon Termál Klaszter

2015. március 6.
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
Lendületben a Pannon Termál Klaszter

A Pannon Termál Klaszterbe tömörülő szervezetek – köztük 12 fürdőhely – első negyedéves akciótervében kiemelt szerepet

kaptak a hazai és a német-osztrák vendégküldő területekre irányuló marketingkommunikációs, piacszerzési hatékonyságot növelő közös kampányok, a Magyar Turizmus Zrt. tevékenységéhez kapcsolódó közös megjelenések.
A régió fürdőit, kempingkínálati lehetőségeit tartalmazó kiadványokkal jelentős érdeklődést kiváltva mutatkoztak be az együttműködésben résztvevők a bécsi, a stuttgarti, a wellsi valamint a müncheni vásárokon, turisztikai kiállításokon.
Az „együttműködve versenyezni" jegyében vettek részt a PANTERM tagjai - kilenc fürdőhely aktív közreműködésével - a hazai UTAZÁS KIÁLLÍTÁS 2015 turisztikai vásáron is, ahol közös impozáns kiállítóhelyen adtak széleskörű tájékoztatást a szakmai és más egyéb érdeklődők számára a nyugat dunántúli régió kivételes egészségturisztikai és aktív pihenési lehetőségeiről.
A németországi piac aktívabb elérése, erősítése érdekében a Termál Klaszter külön kiadvánnyal készült a március eleji berlini turisztikai börzékre, az ITB-re, ahol képviselői saját standon kívánják bemutatni elsődlegesen Nyugat- Magyarország különleges termál vizeire épülő pártatlan turisztikai kínálatát.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. március 22. péntek • Beáta
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Idén is a tőle megszokott színvonalat hozta BükfürdőA Bükfürdő Thermal & Spa a tavalyi évhez hasonlóan 2018-ban is elnyerte a Magyar Brands díjat, idén azonban már két kategóriában. A Kiváló Fogyasztói Márka mellett sikeresen pályázott a Kiváló Munkáltatói Márka kategóriában is, melynek díjátadó ünnepségét tartották 2018.
Új vezető a büki Nestlé élénÖrvendetes, hogy az elmúlt években folyamatosan fejlődik a Nestlé Bükön, mellyel számos helyi és környéken élő polgár megélhetését biztosítják. Milyen célokkal, tervekkel vette át az igazgatói széket, várhatóak -e további bővítések?
20. születésnapját ünnepelte a büki Nestlé Purina gyárNyílt nap keretében ünnepelték meg a büki Nestlé Purina gyár huszadik születésnapját. A Nestlé által 1998-ban megvásárolt üzem a régió egyik legfontosabb gyártási központja, ahol naponta több millió adag állateledel készül, és több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online