Közös kedvezményrendszert indít a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók Szövetsége

2019. augusztus 21. | Szerző: yde
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
Közös kedvezményrendszert indít a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók Szövetsége

Közös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Büki Szobakiadók Szövetsége a közöttük létrejött új együttműködést.

Az eseményt július 15-én, a fürdő főbejáratánál tartották, melyen részt vett Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere, valamint Németh Gyula, a Büki Szobakiadók Szövetségének elnöke. Mindhárman egyetértettek abban, hogy a kedvezményrendszer jótékony hatással lehet mind a fürdő, mind a magánszálláshelyek, mind pedig a település jövőjére. Az együttműködés keretében a Büki Gyógyfürdő Zrt. a Büki Szobakiadók Szövetségénél regisztrált tagok részére díjmentesen biztosít kedvezménykártyákat, így a magánszálláshelyeken megszálló vendégek ezen kártya felmutatásával vehetik igénybe a fürdő szolgáltatásaira vonatkozó kedvezményt: a masszázsok, valamint a sókabin árából 15%, míg a gyógykúrák árából 10% kedvezmény igénybevételére jogosít a kártya. A Szövetségnek közel 100 tagja van, ami mintegy 300 szálláshelyet jelent, így az együttműködésnek köszönhetően a kereskedelmi szálláshelyek mellett most már a magánszálláshelyek is aktívan részt vesznek a fürdő szolgáltatásainak értékesítésében, és ösztönözhetik vendégeiket a többletszolgáltatások igénybevételére.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 27. hétfő • Angelika
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Nyílt nap az Uniriv Kft-benNovember közepén, péntek este 17-20 óra között megnyitotta kapuit a látogatók előtt a csepregi Uniriv Ipari és Kereskedelmi Kft. A kisvárosból és környékéről szép számú érdeklődő jött folyamatosan Csepreg legjelentősebb üzemének meglátogatására.
Bük város és Bükfürdő Thermal & Spa – A 2019-es turisztikai nyári szezon érékeléseSzeptember 26-án délelőtt sajtótájékoztató keretein belül értékelte a 2019-es turisztikai főszezont Bük Város Önkormányzatának képviseletében Németh Violetta, a Pénzügyi, Turisztikai és Városfejlesztési Bizottság elnöke, valamint Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt.
A Bükfürdő Thermal & Spa® Medical Wellness átadásaA Büki Gyógyfürdő Zrt. most befejezett projektje a régi fürdőgyógyászat alapjain éledt újjá egy nettó 650 millió forintos beruházás keretében. A felújítás során az épület kívül-belül egyaránt megújult, a tavalyi évben átadott új főbejárattal együtt minden részletéből a minőség sugárzik.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online