Naptár

Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában

2019. július 30. | Szerző: yde
Témakör: Gazdaság | Település: Bük
Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában

Július 29-én, hétfő délelőtt sajtótájékoztató keretében adták át a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában újonnan telepített elektromos autó töltőállomást.

A töltő az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft.-nek köszönhetően került Bükfürdőre, így a cégnek már három töltőállomása található Vas megyében. A büki gyógyfürdő parkolójában található állomás váltóáramú töltő, mely két Type2-es csatlakozóval rendelkezik és kétszer 22 kW-os teljesítmény leadására képes. A település lakosai és az ide látogató vendégek ingyenesen tölthetik autójukat a töltőállomáson, mely szolgáltatás elősegítheti a desztináció további fellendülését, ugyanis így Bükfürdő is felkerülhet az elektromos járművel közlekedő vendégek térképére. Az új töltőállomást Boros László Attila, a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, dr. Németh Sándor, Bük város polgármestere, valamint Dr. Ugron Gáspár Gábor, az e-Mobi Elektromobilitás Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója avatta fel.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. október 23. szerda • Gyöngyi
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Iparterület fejlesztése Bük városában Bük Város Önkormányzata több területen is pályázott a Területi és Településfejlesztési Operatív Programban, minden beadott pályázatukat pozitívan bírálták el.
Ingyenes elektromos autó töltés a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójábanJúlius 29-én, hétfő délelőtt sajtótájékoztató keretében adták át a Bükfürdő Thermal & Spa parkolójában újonnan telepített elektromos autó töltőállomást.
Közös kedvezményrendszert indít a Büki Gyógyfürdő Zrt. és a Büki Szobakiadók SzövetségeKözös sajtótájékoztató keretében jelentette be a Bükfürdő Thermal & Spa, valamint a Büki Szobakiadók Szövetsége a közöttük létrejött új együttműködést.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online