Gyarapodik a falu

2014. június 10.
Témakör: Gazdaság | Település: Egyházasfalu
Gyarapodik a falu

Az Egyházasfalui Önkormányzat 17 888 920 Ft-ot nyert az önkormányzat épületének és az egészségháznak felújítására.

A pénzből létrehoztak még egy falupajtát színpaddal, ami kiváló rendezvénytér ként szolgál. Az épületeken kicserélték a tetőszerkezetet, nyílászárókat valamint a homlokzati szigetelést is elkészítették. A projekthez az önkormányzat még kb. 6 millió forintot tett hozzá.
Az idei évre tervezünk még, járdafelújítást és kátyúzást is. A jövőt illetően dolgozunk egy kamerarendszer valamint egy energetikai pályázaton is 24 500 000 Ft értékben

Sándor József polgármester

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. szeptember 23. vasárnap • Tekla
hirdetés
Olvasnivaló a témában
20. születésnapját ünnepelte a büki Nestlé Purina gyárNyílt nap keretében ünnepelték meg a büki Nestlé Purina gyár huszadik születésnapját. A Nestlé által 1998-ban megvásárolt üzem a régió egyik legfontosabb gyártási központja, ahol naponta több millió adag állateledel készül, és több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába.
Köztársasági elnök avatta fel a csepregi napenergia parkot. (fotógaléria)
Negyedik szezonját kezdi meg a Bükfürdői Esszencia® lelőhelye  A Bükre látogató vendégek nemcsak a páratlan gyógyvízzel és a lebilincselő környezettel tudnak feltöltekezni, hanem megkóstolhatják és otthonukba vihetik a környék ízeit is.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online