Az erőt adó gyógyvizek világa!

2014. december 4.
Témakör: Gazdaság | Település: Bük

November 28-án immár 11. alkalommal hívja össze tagjait a Pannon Termál Klaszter Egyesület és a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága, hogy együtt

indítsák a termál szezont. A Pannon Termál Klaszter Szezonnyitó ünnepség a Nyugat-dunántúli régióban működő gyógyfürdők első számú találkozóhelye.
Míg az elmúlt évben Bükfürdőn került megrendezésre az évente ismétlődő rendezvény, idén a Sárvári Gyógy- és Wellessfürdő lesz házigazda.
A rendezvény célja többek között a Nyugat- dunántúli régió turisztikai kínálatának bemutatása, valamint az, hogy felhívja a nagyközönség figyelmét arra, hogy bár a strandszezonnak vége, az őszi-téli időszak továbbra is nagyszerű fürdőzési, feltöltődési lehetőségeket kínál a klaszter tagjai által nyújtott színvonalas szolgáltatások révén. A Nyugat-dunántúli régió továbbra is az egyik legeredményesebb a nyári és a főszezonon kívüli időszakban a turisztikai piacon, ezt az eredményességet a gyógyfürdők és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások erőteljesebb bemutatásával tovább javíthatjuk.
Az esemény szakmai előadási keretében a résztvevők betekintést nyerhetnek az egészség turizmus aktuális trendjeibe valamint az etikáról a fürdőszolgáltatásban. A rendezvény résztvevői kiemelten foglalkoznak az osztrák és a német küldőpiac stratégiai szintű kezelésével, az itteni piaci pozíciók megszilárdításával és erősítésével.
A turisztikai szakemberek előadásait követően lehetőség nyílik további tapasztalatcserére.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. szeptember 23. vasárnap • Tekla
hirdetés
Olvasnivaló a témában
20. születésnapját ünnepelte a büki Nestlé Purina gyárNyílt nap keretében ünnepelték meg a büki Nestlé Purina gyár huszadik születésnapját. A Nestlé által 1998-ban megvásárolt üzem a régió egyik legfontosabb gyártási központja, ahol naponta több millió adag állateledel készül, és több mint 50 kamionnyi állateledel indul útnak a világ 42 országába.
Köztársasági elnök avatta fel a csepregi napenergia parkot. (fotógaléria)
Negyedik szezonját kezdi meg a Bükfürdői Esszencia® lelőhelye  A Bükre látogató vendégek nemcsak a páratlan gyógyvízzel és a lebilincselő környezettel tudnak feltöltekezni, hanem megkóstolhatják és otthonukba vihetik a környék ízeit is.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online