Az erőt adó gyógyvizek világa!

2014. december 4.
Témakör: Gazdaság | Település: Bük

November 28-án immár 11. alkalommal hívja össze tagjait a Pannon Termál Klaszter Egyesület és a Magyar Turizmus Zrt. Nyugat-dunántúli Regionális Marketing Igazgatósága, hogy együtt

indítsák a termál szezont. A Pannon Termál Klaszter Szezonnyitó ünnepség a Nyugat-dunántúli régióban működő gyógyfürdők első számú találkozóhelye.
Míg az elmúlt évben Bükfürdőn került megrendezésre az évente ismétlődő rendezvény, idén a Sárvári Gyógy- és Wellessfürdő lesz házigazda.
A rendezvény célja többek között a Nyugat- dunántúli régió turisztikai kínálatának bemutatása, valamint az, hogy felhívja a nagyközönség figyelmét arra, hogy bár a strandszezonnak vége, az őszi-téli időszak továbbra is nagyszerű fürdőzési, feltöltődési lehetőségeket kínál a klaszter tagjai által nyújtott színvonalas szolgáltatások révén. A Nyugat-dunántúli régió továbbra is az egyik legeredményesebb a nyári és a főszezonon kívüli időszakban a turisztikai piacon, ezt az eredményességet a gyógyfürdők és a hozzájuk kapcsolódó szolgáltatások erőteljesebb bemutatásával tovább javíthatjuk.
Az esemény szakmai előadási keretében a résztvevők betekintést nyerhetnek az egészség turizmus aktuális trendjeibe valamint az etikáról a fürdőszolgáltatásban. A rendezvény résztvevői kiemelten foglalkoznak az osztrák és a német küldőpiac stratégiai szintű kezelésével, az itteni piaci pozíciók megszilárdításával és erősítésével.
A turisztikai szakemberek előadásait követően lehetőség nyílik további tapasztalatcserére.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. március 18. vasárnap • Sándor
hirdetés
Olvasnivaló a témában
20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát a NestléA Nestlé magyarországi történetének eddigi legnagyobb beruházását valósította meg: 20 milliárd forint értékben bővítette büki gyárát. A legújabb, 5000 négyzetméteres gyártócsarnokot Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter adta át.
Ötcsillagos minősítést kapott a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumÚjabb elismerést tudhat magáénak a Büki Gyógyfürdő Zrt., a Magyar Fürdőszövetség ötcsillagos színvonalúként minősítette a strandfürdőt.
Magyar Brands díjas a Bükfürdő Gyógy- és ÉlménycentrumA Büki Gyógyfürdő Zrt. 2017. november 8-án tartotta főszezonzáró sajtótájékoztatóját, valamint az eseményen vette át a fürdő a Magyar Brands elismerő oklevelét is, melyet az idei évben a „Kiváló fogyasztói márka” kategóriában nyert el.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online