Tavaszváró

2011. április 11.
Témakör: Életmód

A hosszú tél után minden fellélegzik a jó idõben. Bõrünk és hajunk ugyanígy reagál. A haj lelassult életvitelét, felváltja az életteliség. Észrevehetõen gyorsabban nõ a hajunk, ugyanakkor ilyenkor jelentkezik a tavaszi hajhullás is. Tudnunk kell, hogy ennek a folyamatnak, két–három hét alatt be kell fejezõdnie! Gondos odafigyelést igényel szervezetünk, így hajunk is tavasz kezdetén. A tartalék vitaminjainkat feléltük és ilyenkor észrevehetõen kevésnek bizonyulnak a külsõleg megtett kezelések: a hajpakolások, hajfürdõk, hidratálók. A legelsõ, amit megtehetünk hajunk és bõrünk egészségéért, az a megfelelõ mennyiségû folyadékbevitel, mely a hidratáltság alapja. Manapság nagyon divatos -akár naponta is- a hajvasalás, és sokan még nem használnak köztes hõvédõ anyagot, ami megvédené a hajat a kiszáradástól. Mivel a hajvasalás nedvességet von el a hajtól, ahhoz, hogy szép, rugalmas, fényes, életteli hajunk legyen, a haj nedvesség háztartásának jónak kell lennie. Legközelebb a tavaszi, nyári hajszínekrõl lesz szó.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. november 17. vasárnap • Hortenzia, Gergő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Egészséges táplálkozás - egészséges társadalom, avagy mi várható a januártól bevezetésre kerülő közétkeztetési reformtól?2015. január 1-jén lép hatályba a 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról, mely a közétkeztetésben eddig csak ajánlásként szerepelt.
Simaság Község Önkormányzata egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programjaSimaság Község Önkormányzata a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1092. azonosító számú projekt keretében 9 909 990 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el egészségre nevelő és szemléletformáló programok szervezésére és megvalósítására.
Nem luxus a tradicionális fürdőkúraItt is fáj, ott is fáj! – halljuk és tapasztaljuk egyre többször, kortól és nemtől függetlenül. A feszített tempó, a sok
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online