Tavasznyár színei

2011. május 6.
Témakör: Életmód

A lelki harmóniához hozzátartozik, hogy békében legyünk külsõnkkel. Egy jól eltalált hajszín vidámabbá, kiegyensúlyozottabbá tesz minket, és környezetünkre is jó hatással van. A mai divatban nem jelenthetjük ki, hogy csak „egyes” színek „trendik”, minden szín festhetõ és hordható, a lényeg, hogy passzoljon személyiségünkhöz. A mostani idõszak fõ szlogenje a természetesség. Ha módunk és a lehetõségünk engedi, érdemes több színnel festetnünk, így hangsúlyozottabb lesz frizuránk, hisz a hideg és a meleg színek vonzzák egymást, kellemes harmóniát biztosítanak. Ha megtaláljuk a színt, színeket, amelyek jól állnak nekünk, figyelni kell arra is, hogy üdeségüket meg is õrizzük. Ma már nagyon jó színvédõ professzionális termékeket lehet kapni, ezek az anyagok filmrétegek képzenek a hajon és védik a nap sugaraitól, így tartósabbá válik a festés. De fontos a megfelelõ rendszeres színvédõ sampon használata is!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. november 15. péntek • Albert, Lipót
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Egészséges táplálkozás - egészséges társadalom, avagy mi várható a januártól bevezetésre kerülő közétkeztetési reformtól?2015. január 1-jén lép hatályba a 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról, mely a közétkeztetésben eddig csak ajánlásként szerepelt.
Simaság Község Önkormányzata egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programjaSimaság Község Önkormányzata a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1092. azonosító számú projekt keretében 9 909 990 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el egészségre nevelő és szemléletformáló programok szervezésére és megvalósítására.
Nem luxus a tradicionális fürdőkúraItt is fáj, ott is fáj! – halljuk és tapasztaljuk egyre többször, kortól és nemtől függetlenül. A feszített tempó, a sok
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online