Oscar-díjat kaptak Bükfürdő harcosai

2014. február 26.
Témakör: Életmód | Település: Bük
Oscar-díjat kaptak Bükfürdő harcosai

Míg a világ a téli olimpiára figyelt, egy izzasztóbb versenyszámban kimagasló eredményt értek el a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum szaunamesterei.

A negyedik alkalommal megrendezett Szauna Szeánsz® Oscar-verseny szinkronszeánsz számában a Tompek Attila és Horváth Szabolcs alkotta páros kapta meg a legjobb szaunamesternek járó Oscar-díjat. A győztes szeánsz egy szerelmi csatározást jelenített meg Istenek harca címmel, melyet a harmincfős - tapasztalt szaunázóból álló - zsűri egyöntetűen a legjobbnak ítélt. Tompek Attila egyéni indulóként a II. Magyar Országos Szaunamester Bajnokságon is megmutatta tudását, ahol a negyedik fordulóban tizenhat induló szaunamester közül a hatodik helyen végzett. A Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum folyamatos szeánszokkal, hazánk egyik legnagyobb szaunavilágával és immár az ország legjobb szaunamestereivel továbbra is várja kedves vendégeit!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. november 20. szerda • Jolán
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Egészséges táplálkozás - egészséges társadalom, avagy mi várható a januártól bevezetésre kerülő közétkeztetési reformtól?2015. január 1-jén lép hatályba a 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról, mely a közétkeztetésben eddig csak ajánlásként szerepelt.
Simaság Község Önkormányzata egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programjaSimaság Község Önkormányzata a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1092. azonosító számú projekt keretében 9 909 990 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el egészségre nevelő és szemléletformáló programok szervezésére és megvalósítására.
Nem luxus a tradicionális fürdőkúraItt is fáj, ott is fáj! – halljuk és tapasztaljuk egyre többször, kortól és nemtől függetlenül. A feszített tempó, a sok
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online