A haj védelme nyáron

2011. június 10.
Témakör: Életmód

Nyaralásra készülve gondoljunk festett hajunk védelmére is. Ha módunkban áll ne frissen festett frizurával induljunk neki a fürdõzéses vakáció- legalább egy mosást iktassunk be az utazás elõtt. Miért is van jelentõsége? Biztosan sokan tapasztalták már, nyaralás után fakult, matt, száraz, töredezett hajjal érkeztek haza. A víz a nap és a hajban maradt kémiai anyag összessége hidrogén hidakat képez amelyek a haj világosodását okozzák. Mit is tehetünk ellene? Kimondottan nyaralásra készült színvédõ UV védõ samponokat érdemes használnunk, de vannak még napozáshoz kondicionálós permetek is, amik védik a haj szerkezetét és színét, de a szalmakalap és kendõ is védelmet nyújt.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. november 20. szerda • Jolán
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Egészséges táplálkozás - egészséges társadalom, avagy mi várható a januártól bevezetésre kerülő közétkeztetési reformtól?2015. január 1-jén lép hatályba a 37/2014. (IV.30.) EMMI rendelet a közétkeztetésre vonatkozó táplálkozás-egészségügyi előírásokról, mely a közétkeztetésben eddig csak ajánlásként szerepelt.
Simaság Község Önkormányzata egészségre nevelő és szemléletformáló életmód programjaSimaság Község Önkormányzata a TÁMOP-6.1.2-11/1-2012-1092. azonosító számú projekt keretében 9 909 990 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el egészségre nevelő és szemléletformáló programok szervezésére és megvalósítására.
Nem luxus a tradicionális fürdőkúraItt is fáj, ott is fáj! – halljuk és tapasztaljuk egyre többször, kortól és nemtől függetlenül. A feszített tempó, a sok
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online