Vizesgyakorlat a fatelepen

2019. október 17. | Szerző: Balics Katalin
Témakör: Egyéb | Település: Völcsej
Vizesgyakorlat a fatelepen

Hat település önkéntes tűzoltóinak részvételével került sor szeptember 20-án Völcsejen, az önkéntesek szakmai felkészültségét felmérő taktikai vizesgyakorlatra.

A gyülekező a tűzoltószertárnál volt, ahol az eligazítás után kezdetét vette a gyakorlat. A Temető közben található HOR-KOR Fatelepről kaptak riasztást az egységek, ahol, többek között, sérültet kellett kimenteni az épületből és a szakszerű (víz)táplálásról kellett gondoskodniuk. Minden csapat (Lövő ÖTE, Egyházasfalu ÖTE, Und ÖTE, Nagylózs ÖTE, Sopronhorpács ÖTE és Völcsej ÖTE) sikeresen hajtotta végre a feladatát. A sikeres vizes gyakorlat lebonyolítása mellett, előző héten az idei versenyszezon is véget ért a völcseji önkéntesek számára. Szeptember 14-én vettek részt négy kategóriában a Győr-Sáráspusztán megrendezett megyei döntőn, ahol Győr-Moson-Sopron megye legjobbjaival mérték össze tudásukat. A sikeres szereplésen túl az igazán nagy büszkeség az, az egyesület számára, hogy mindkét gyermek csapat csak idén tavasszal szerepelt először területi versenyen, ahol kategóriájukban az első helyet megszerezve, rögtön a megyei döntőbe jutottak.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. november 14. csütörtök • Aliz
hirdetés
Olvasnivaló a témában
BEFEJEZŐDÖTT A TORMÁSLIGET–IKLANBERÉNY–LÓCS ÉS HALOGY ÉS DARABOSHEGY TELEPÜLÉSEK VÍZMINŐSÉG-JAVÍTÁSA PROGRAM
A klímaváltozás és a globális felmelegedés egyik és talán leghatásosabb ellenszere, ha fákat ültetünk és így csökkentjük az emberi tevékenység által előállított légköri szén-dioxid felhalmozódását, amely a globális felmelegedéshez vezet.
55. évfordulóra- Smaragd lakodalom TömördönÖtvenöt esztendővel ezelőtt, 1964. augusztus 16-án Tömördön esküdött örök hűséget egymásnak a tömördi Gregorits Erzsébet és az acsádi Szabó Kálmán.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online