Rendkívüli nyitva tartás lesz az Európai Parlamenti-választás hétvégéjén a kormányablakokban

2019. május 20.
Témakör: Egyéb | Település: Csepreg, Bük

Fontosnak tartjuk, hogy május 26-án minden magyar állampolgár élhessen szavazati jogával, amelyhez a fővárosi, megyei kormányhivatalok a kormányablakok rendszerén keresztül minden technikai feltételt biztosítanak.

Ahhoz, hogy valaki leadhassa voksát, érvényes okmányokkal kell rendelkeznie. Annak érdekében, hogy minden választásra jogosult szavazhasson, az európai parlamenti választások hétvégéjén rendkívüli nyitvatartási rend lesz érvényben a kormányablakkal rendelkező településeken.
Ezt azt jelenti, hogy május 25-én (szombaton) 8-14 óra között, míg május 26-án (vasárnap) 6-19 óra között Vas megyében tizenegy település kormányablakában biztosítja a kormányhivatal az ügyintézés lehetőségét: Bükön, Celldömölkön, Csepregen, Körmenden, Kőszegen, Őriszentpéteren, Répcelakon, Sárváron, Szentgotthárdon és Vasváron, Szombathelyen pedig a Bejczy utcai kormányablakban várjuk Tisztelt Ügyfeleinket.
A korábbi választási időszakok során kialakított jó gyakorlat folytatásaként idén is gondoskodunk arról, hogy a szavazás hétvégéjén, azaz szombaton és vasárnap a választópolgárok pótolhassák a voksoláshoz szükséges okmányaikat, így például lehetőség lesz ideiglenes személyazonosító igazolvány, személyi azonosítót és lakcímet igazoló hatósági igazolvány kiállítására, továbbá az elkészült okmányok átvételére.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. június 17. hétfő • Laura
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Nagycenki Cukorgyárak Rt. a Tanácsköztársaság évébenAz üzemek államosítása után az rt. két gyára vezetőinek (Bükön ifj. Riedinger Károly) munkáját 3-3 tagú munkástanács (Bükön: Bors József, Németh Pál és Vasvári József) ellenőrizte.
A répceszentgyörgyi barokk Mária Oszlop Településünk központi részén helyezkedik el az Országos Műemlékvédelem alatt álló Immaculata –Mária oszlop.
Teltház volt Bükfürdőn a húsvéti hétvégén - harmadával nőtt a forgalom -A húsvéti hosszú hétvégén gyönyörű idő fogadta a Bükfürdőre érkező vendégeket. Az ünnepi hétvégre több kültéri strand- és gyógymedence is kinyitott már, a szauna szerelmeseit különleges húsvéti szauna felöntésekkel, a gyerekeket pedig animációs programokkal várták a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online