Őszi lovastábor Zsirán

2018. január 3. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Egyéb | Település: Zsira
Őszi lovastábor Zsirán

A lovagláson kívül az idei őszi táborában is több más, változatos foglalkozást nyújtott a csepregi Csillagösvény Lovas Egyesület Zsirán, a falu szélére telepített lovardája, ahol 26 lovat tartanak.

A lovakon kívül kisállatokkal is barátkozhattak az odaérkezettek. Az október 30. és november 3. között rendezett ötnapos tábor az iskolai szünetben kívánt könnyebbséget nyújtani a dolgozó szülőknek és aktív pihenést biztosítani az iskolás gyerekeknek. Egy-egy napra is jöttek résztvevők több korosztályból. Csepregen kívül Szombathelyről, Budapestről és a szomszédos Ausztriából is jöttek. Figyelemre méltó, hogy most is több lány érkezett, mint fiú. A vissza-visszatérők már névről ismerik a lovakat. Lukács Miklós és Zantleitner Rita lovászok nagy türelemmel és szeretettel oktatták, hogyan kell megülni a lovat. A táborozók hamar kapcsolatot tudtak teremteni egymással és megtanulták egymást segíteni, egymásra odafigyelni. Megérte odamenni azoknak, akik szeretnek állatokkal foglalkozni és élvezik a természet közelségét. Az ilyen rendezvények nagyon fontosak, mert kikapcsolódást jelentenek a mai rohanó világunkból.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. január 16. kedd • Gusztáv
hirdetés
Olvasnivaló a témában
BÚÉK
Homemade Xmas gift  -azaz adj saját készítésű ajándékot karácsonyra! Örök dilemma és akkor most mit is adjak karácsonyra? Mindenki unja már a „karácsony illatű” gyertyákat és a különböző hóemberes bögréket.
Akadálymentes természeti élmény fogyatékkal élő gyermekek számáraAz INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló PaNaNet+ projekt egyik kiemelt célja a sérült és fogyatékkal élő gyermekek természeti élményszerzésének elősegítése környezeti nevelési programokon keresztül.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online