Olvasói levél

2019. április 4.
Témakör: Egyéb | Település: Nagygeresd

Tisztelt Répcevidék Szerkesztősége!

A hagyományoknak megfelelően a Nagygeresdi Önkormányzat idén is megtartotta a falugyűléssel egybekötött Nőnapot. A megjelent hölgyek a beszámolók után virágot, tortát és pezsgőt kaptak. Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet, minden nagygeresdi hölgy nevében! Rohanó világunkban jóleső érzés, hogy ünnepelni is tudnak, ami más községekben és városokban is szokás. Nemrég kaptuk meg a tavaly téli rezsicsökkentés után járó tűzifát, ami sok családnak, embernek nagy segítség, köztük nekünk is. Ezért is köszönet jár minden közreműködőnek, többek között a Kormányprogramnak is. Ha nehezen is, de élhető kis község a miénk. Reméljük, ezek a szokások nem mennek ki a divatból.

Varga István Tiborné Nagygeresd

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. április 18. csütörtök • Andrea, Ilma
hirdetés
Olvasnivaló a témában
80 éve, 1939 szeptemberében foglalták el a német és szovjet csapatok Lengyelországot, s kezdődött a II. világháború. Lengyelek százezrei hagyták el hazájukat. Közel százezren a Sárváron, Bükön, Nagycenken és más magyar településeken létesített katonai és polgári menekülttáborokban nyertek elhelyezést.
A Madárvárta lakói …  (4.)Ha Tömörd neve elhangzik egy-egy társaságban, sokaknak egy gyerekkori élmény, egy kirándulás, a Kéktúra állomása vagy a Madárvárt jut eszébe. Folytatjuk a lakók bemutatását!
Kis vonatok Bükön (fotók)
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online