Olvasói levél

2019. április 4.
Témakör: Egyéb | Település: Nagygeresd

Tisztelt Répcevidék Szerkesztősége!

A hagyományoknak megfelelően a Nagygeresdi Önkormányzat idén is megtartotta a falugyűléssel egybekötött Nőnapot. A megjelent hölgyek a beszámolók után virágot, tortát és pezsgőt kaptak. Ezúton szeretném kifejezni köszönetemet, minden nagygeresdi hölgy nevében! Rohanó világunkban jóleső érzés, hogy ünnepelni is tudnak, ami más községekben és városokban is szokás. Nemrég kaptuk meg a tavaly téli rezsicsökkentés után járó tűzifát, ami sok családnak, embernek nagy segítség, köztük nekünk is. Ezért is köszönet jár minden közreműködőnek, többek között a Kormányprogramnak is. Ha nehezen is, de élhető kis község a miénk. Reméljük, ezek a szokások nem mennek ki a divatból.

Varga István Tiborné Nagygeresd

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. június 18. kedd • Levente
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Nagycenki Cukorgyárak Rt. a Tanácsköztársaság évébenAz üzemek államosítása után az rt. két gyára vezetőinek (Bükön ifj. Riedinger Károly) munkáját 3-3 tagú munkástanács (Bükön: Bors József, Németh Pál és Vasvári József) ellenőrizte.
A répceszentgyörgyi barokk Mária Oszlop Településünk központi részén helyezkedik el az Országos Műemlékvédelem alatt álló Immaculata –Mária oszlop.
Teltház volt Bükfürdőn a húsvéti hétvégén - harmadával nőtt a forgalom -A húsvéti hosszú hétvégén gyönyörű idő fogadta a Bükfürdőre érkező vendégeket. Az ünnepi hétvégre több kültéri strand- és gyógymedence is kinyitott már, a szauna szerelmeseit különleges húsvéti szauna felöntésekkel, a gyerekeket pedig animációs programokkal várták a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online