Mert kell egy jó csapat!

2017. október 18. | Szerző: yde
Témakör: Egyéb | Település: Bük
Mert kell egy jó csapat!

Idén rendhagyó módon szeptemberben tartották meg a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotelben a jubileumi dolgozók ünnepségét, tudtuk meg Németh Violetta ügyvezető igazgatótól. A mai világban már ritkaság, hogy vannak olyan munkahelyek, amelyek büszkélkedhetnek több éve lojális munkavállalókkal.

Büszkén mondja a szövetkezet igazgatója, hogy így gondolkodik egyik büki lakos is Misákné Savanyó Edit szobaasszony, aki 5 éve dolgozik, a répcelaki Koronczainé Csorba Tünde, aki 20 éve recepciós, és a Szakonyból bejáró Görbicz Miklós is, aki 25 éve víz- és gázszerelőként tevékenykedik az üdülőszövetkezetnél. Igazgató asszony a mai sokrétű kihívások mellett továbbra is hisz a csapatmunkában és ezt képviseli munkatársaival szemben is. Szerinte a csapatban mindenkinek megvan a helye. Jövőre egy várományosa van a jubileumi ünnepségnek. Bízzunk abban, hogy ő is kitartóan továbbra is ebben a csapatban fog dolgozni. A jelenlegi ünnepelteknek pedig gratulálunk, jó erőt, egészséget és még további sok szép sikeres évet kívánunk az üdülőszövetkezetnél! Kívánjuk, hogy munkatársaiknak mutassanak példát, kitartásukkal erősítsék őket, hogy még sok évig dolgozhassanak együtt a szövetkezetben.

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. november 18. vasárnap • Jenő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
 SAJTÓKÖZLEMÉNY „Intézményi férőhely kiváltás a Győr-Moson-Sopron Megyei Alpokalja Szociális Központ Peresznyei telephelyén.” című projekt keretén belül 2018. október 4-én Nyitó rendezvényt tartott.
A Madárvárta lakói… (2.)Ha Tömörd neve elhangzik egy-egy társaságban, sokaknak egy gyerekkori élmény, egy kirándulás, a Kéktúra állomása vagy a Madárvárt jut eszébe. Folytatjuk a lakók bemutatását! Az egyik közösségi oldalon érdekes és izgalmas beszámolókat olvashatunk dr.
Véradás NagygeresdenA Magyar Vöröskereszt nagygeresdi alapszervezete véradást szervezett a faluházban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online