Közlemény!

2018. február 26.
Témakör: Egyéb | Település: Csepreg
Közlemény!

2017. december 31-vel a CSIN-talan Ifjúsági és Turisztikai Egyesület befejezte tevékenységét.

Az egyesület, az általa kialakított és 2005-2017 között működtetett Turistaház és Ifjúsági Szálláshely üzemeltetést 2018. január 1-vel visszaadta Csepreg Város Önkormányzatának! Az elmúlt években az egyesület által vásárolt illetve beruházott felszerelési tárgyakat, eszközöket, fejlesztéseket - díjmentesen - a város tulajdonába adja, hogy a további működés feltételei biztosítottak legyenek!

Az egyesület ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik az elmúlt húsz évben (1997-2017), munkánkat illetve számtalan gyermek és ifjúsági rendezvényünket, a Turistaház működését bármilyen formában segítették, támogatták!

Csepreg, 2018. január
CSIN-talan Ifjúsági és Turisztikai Egyesület tagsága

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2018. november 18. vasárnap • Jenő
hirdetés
Olvasnivaló a témában
 SAJTÓKÖZLEMÉNY „Intézményi férőhely kiváltás a Győr-Moson-Sopron Megyei Alpokalja Szociális Központ Peresznyei telephelyén.” című projekt keretén belül 2018. október 4-én Nyitó rendezvényt tartott.
A Madárvárta lakói… (2.)Ha Tömörd neve elhangzik egy-egy társaságban, sokaknak egy gyerekkori élmény, egy kirándulás, a Kéktúra állomása vagy a Madárvárt jut eszébe. Folytatjuk a lakók bemutatását! Az egyik közösségi oldalon érdekes és izgalmas beszámolókat olvashatunk dr.
Véradás NagygeresdenA Magyar Vöröskereszt nagygeresdi alapszervezete véradást szervezett a faluházban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online