Közlemény!

2018. február 26.
Témakör: Egyéb | Település: Csepreg
Közlemény!

2017. december 31-vel a CSIN-talan Ifjúsági és Turisztikai Egyesület befejezte tevékenységét.

Az egyesület, az általa kialakított és 2005-2017 között működtetett Turistaház és Ifjúsági Szálláshely üzemeltetést 2018. január 1-vel visszaadta Csepreg Város Önkormányzatának! Az elmúlt években az egyesület által vásárolt illetve beruházott felszerelési tárgyakat, eszközöket, fejlesztéseket - díjmentesen - a város tulajdonába adja, hogy a további működés feltételei biztosítottak legyenek!

Az egyesület ezúton mond köszönetet mindazoknak, akik az elmúlt húsz évben (1997-2017), munkánkat illetve számtalan gyermek és ifjúsági rendezvényünket, a Turistaház működését bármilyen formában segítették, támogatták!

Csepreg, 2018. január
CSIN-talan Ifjúsági és Turisztikai Egyesület tagsága

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 18. péntek • Piroska
hirdetés
Olvasnivaló a témában
120 embernek lehet könnyebb 2019-ben az egyházasfalusi véradóknak hála (+galéria)2019. január 3. volt az idei első véradás időpontja Egyházasfaluban.
Peresznye - Répcevis hóátfúvásOlvasónk küldte a képeket, Répcevis és Peresznye között készültek szombaton 14:30-kor
Jubiláló dolgozót ünnepeltekSokszor beszélünk arról, hogyan kell kommunikálni, kampányolni a külvilág felé, hogy érdeklődőket, vendégeket nyerjünk. Ez azonban nem elég. A külcsín alatt egy értékes, erős belbecsnek is rejtőznie kell, ez pedig nem más, mint a hűséges munkavállaló!
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online