Két medence van még nyitva

2017. október 13.
Témakör: Egyéb | Település: Bük
Két medence van még nyitva

A szokatlanul hűvös, esős őszi időjárásra való tekintettel úgy döntött a fürdő menedzsment, hogy a Bükfürdő Gyógy- és Élménycentrum strandján található medencék többsége kihasználatlanság miatt nem üzemel.

Két medence van még nyitva: a 7/1. számú gyógyvizes medence november 5-ig minden nap üzemel, a 15. számú tanmedence pedig október 1-ig. A fürdő nyári, „D" bejárata szeptember 18-tól már zárva.
A Büki Gyógyfürdőben tervezett fejlesztések közül a „B" bejárat átépítése kezdődött meg szeptember közepén, a bejárat pénztárai az építkezés első szakaszában változatlanul működnek. A vendégek akadály nélkül, zökkenőmentesen bejuthatnak a fürdőbe: az „A" bejáraton keresztül a gyógy- és strandfürdő közelíthető meg, a „C" bejáraton, a fizioterápiás intézet bejáratán keresztül pedig az élményfürdő, a szaunavilág, valamint a Medical Wellness Centrum érhető el.
A vendégek tájékozódását a fürdőn belül információs táblák segítik. Az átépítés várhatóan jövő tavasszal zárul.
Az élményfürdő átfogó karbantartási munkálatait november 7. és 9. között végzik, így azokon a napokon a II. zóna zárva tart. A Gyógy- és Strandfürdő, illetve a Szaunavilág ebben az időszakban változatlanul áll a vendégek rendelkezésére.
További információ: www.bukfurdo.hu

 

 

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. december 12. kedd • Gabriella
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Homemade Xmas gift  -azaz adj saját készítésű ajándékot karácsonyra! Örök dilemma és akkor most mit is adjak karácsonyra? Mindenki unja már a „karácsony illatű” gyertyákat és a különböző hóemberes bögréket.
Akadálymentes természeti élmény fogyatékkal élő gyermekek számáraAz INTERREG V-A Ausztria-Magyarország Programban megvalósuló PaNaNet+ projekt egyik kiemelt célja a sérült és fogyatékkal élő gyermekek természeti élményszerzésének elősegítése környezeti nevelési programokon keresztül.
Mentőhelikopter Csepregen (Frissítve)Olvasónktól kaptuk a képet amint a csepregi sportpályán leszállt a helikopter.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online