Kedves Csepregi(?) Rongáló! FRISSÍTVE

2017. május 15.
Témakör: Egyéb | Település: Csepreg
Kedves Csepregi(?) Rongáló! FRISSÍTVE

Mai nap úgy alakult, hogy a Promenádon kellett átszállnom. A jó időnek köszönhetően minden „épp” padon ücsörgött valaki.

Én is kerestem egy padot hisz negyedóra volt még a következő buszomig. Ekkor ezek a padok fogadtak. Használhatatlan. Végül sikerült egy rongáló által jobban(!!) megkímélt padot találnom, ebből csak egy deszka hiányzott. Miközben vártam a buszra próbáltam rájönni, hogy valaki miért tesz ilyet! Kedves Rongáló, ha Csepregi vagy akkor biztosan tudod mennyien szokták használni nap mint ezeket ülés céljára vagy csak rápakolni a boltban vásárolt dolgokat. Ha nem helyi lakos vagy akkor kérlek tartsd tiszteletben a Csepregiek tulajdonát, hisz mi ezt nap mint nap használjuk! Lassan itt a jó idő és remélem újra benépesedik a Főtér. Mindenkinek érdeke, hogy minél szebb legyen és minél értékesebb és kellemesebb pillanatokat tudjunk eltölteni együtt. Kérnélek kedves rongáló, hogy hagyj fel a rongáló életmóddal és élvezd te is a Promenád szépségeit! Köszönettel: Egy Csepregi lakos

Az olvasónk cikke után megkeresett minket Horváth Zoltán a Városgazdálkodási cég vezetője és elmondta ők vitték el a padokat felújításra és nem rongálás történt. Köszönjük a reagálást és jó munkát kívánunk.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kiemelt cikkek a témában
2017. november 19. vasárnap • Erzsébet
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Mentőhelikopter Csepregen (Frissítve)Olvasónktól kaptuk a képet amint a csepregi sportpályán leszállt a helikopter.
Mert kell egy jó csapat!Idén rendhagyó módon szeptemberben tartották meg a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotelben a jubileumi dolgozók ünnepségét, tudtuk meg Németh Violetta ügyvezető igazgatótól. A mai világban már ritkaság, hogy vannak olyan munkahelyek, amelyek büszkélkedhetnek több éve lojális munkavállalókkal.
Februári számunkban, az idei évfordulókat sorra véve, röviden írtunk a 150 éve alapított büki és csepregi cukorgyárakról. Ezek az üzemek, a már működő néhány téglagyár mellett, a gyáripar első hírnökei voltak környékünkön, s jelentősen hozzájárultak nemcsak a székhely, hanem a szomszédos települések lakóinak foglalkoztatásához is.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online