Kedves Csepregi(?) Rongáló! FRISSÍTVE

2017. május 15.
Témakör: Egyéb | Település: Csepreg
Kedves Csepregi(?) Rongáló! FRISSÍTVE

Mai nap úgy alakult, hogy a Promenádon kellett átszállnom. A jó időnek köszönhetően minden „épp” padon ücsörgött valaki.

Én is kerestem egy padot hisz negyedóra volt még a következő buszomig. Ekkor ezek a padok fogadtak. Használhatatlan. Végül sikerült egy rongáló által jobban(!!) megkímélt padot találnom, ebből csak egy deszka hiányzott. Miközben vártam a buszra próbáltam rájönni, hogy valaki miért tesz ilyet! Kedves Rongáló, ha Csepregi vagy akkor biztosan tudod mennyien szokták használni nap mint ezeket ülés céljára vagy csak rápakolni a boltban vásárolt dolgokat. Ha nem helyi lakos vagy akkor kérlek tartsd tiszteletben a Csepregiek tulajdonát, hisz mi ezt nap mint nap használjuk! Lassan itt a jó idő és remélem újra benépesedik a Főtér. Mindenkinek érdeke, hogy minél szebb legyen és minél értékesebb és kellemesebb pillanatokat tudjunk eltölteni együtt. Kérnélek kedves rongáló, hogy hagyj fel a rongáló életmóddal és élvezd te is a Promenád szépségeit! Köszönettel: Egy Csepregi lakos

Az olvasónk cikke után megkeresett minket Horváth Zoltán a Városgazdálkodási cég vezetője és elmondta ők vitték el a padokat felújításra és nem rongálás történt. Köszönjük a reagálást és jó munkát kívánunk.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. június 18. kedd • Levente
hirdetés
Olvasnivaló a témában
A Nagycenki Cukorgyárak Rt. a Tanácsköztársaság évébenAz üzemek államosítása után az rt. két gyára vezetőinek (Bükön ifj. Riedinger Károly) munkáját 3-3 tagú munkástanács (Bükön: Bors József, Németh Pál és Vasvári József) ellenőrizte.
A répceszentgyörgyi barokk Mária Oszlop Településünk központi részén helyezkedik el az Országos Műemlékvédelem alatt álló Immaculata –Mária oszlop.
Teltház volt Bükfürdőn a húsvéti hétvégén - harmadával nőtt a forgalom -A húsvéti hosszú hétvégén gyönyörű idő fogadta a Bükfürdőre érkező vendégeket. Az ünnepi hétvégre több kültéri strand- és gyógymedence is kinyitott már, a szauna szerelmeseit különleges húsvéti szauna felöntésekkel, a gyerekeket pedig animációs programokkal várták a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online