Jubiláló dolgozót ünnepeltek

2018. december 12.
Témakör: Egyéb | Település: Bük
Jubiláló dolgozót ünnepeltek

Sokszor beszélünk arról, hogyan kell kommunikálni, kampányolni a külvilág felé, hogy érdeklődőket, vendégeket nyerjünk. Ez azonban nem elég. A külcsín alatt egy értékes, erős belbecsnek is rejtőznie kell, ez pedig nem más, mint a hűséges munkavállaló!

Mint előző években, idén is sor került a bükfürdői Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotelben a jubileumi dolgozók ünnepségére, mert számunkra fontos a munkatársak megbecsülése és az éveken át tartó munkájuk honorálása. Míg a tavalyi évben három munkatársat, idén egy főt ünnepeltünk. A jubiláló dolgozó oklevelet, jutalmat és tortát kapott munkája elismeréséül.
Molnár Beatrix répcelaki kolléganőnk 10 éve tagja csapatunknak, aki vezető recepciós és utazási irodai, csoportos értékesítési koordinátori feladatokat lát el. Beatrix turisztikai végzettséggel rendelkezik, diplomáját a Kodolányi János Főiskola idegenforgalmi és szálloda szakán szerezte, német, angol nyelveken beszél. Tapasztalatát siófoki és hévízi négycsillagos szállodákban gyűjtötte, ezt követően lett a szövetkezet munkatársa.
Büszkék vagyunk arra, hogy évről évre köszönthetünk olyan kollégákat, akik hűségükkel, lojalitásukkal elősegítik sikereinket. Beatrixnek ezúton gratulálunk és kívánunk sok szép további eredményes évet a Termál Üdülőszövetkezet Apartman Hotelben!
Mojzer Anett
értékesítési és szolgáltatási vezető

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. május 26. vasárnap • Fülöp
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Teltház volt Bükfürdőn a húsvéti hétvégén - harmadával nőtt a forgalom -A húsvéti hosszú hétvégén gyönyörű idő fogadta a Bükfürdőre érkező vendégeket. Az ünnepi hétvégre több kültéri strand- és gyógymedence is kinyitott már, a szauna szerelmeseit különleges húsvéti szauna felöntésekkel, a gyerekeket pedig animációs programokkal várták a Bükfürdő Thermal & Spa-ban.
Fontosnak tartjuk, hogy május 26-án minden magyar állampolgár élhessen szavazati jogával, amelyhez a fővárosi, megyei kormányhivatalok a kormányablakok rendszerén keresztül minden technikai feltételt biztosítanak.
Végre megmozdul az állóvíz Csepregen? A csepregi Bene-hegyi tó és környéke a település kiemelt turisztikai célpontja és látványossága lehetne, sajnos azonban az osztrák tulajdonos hozzáállása és a tó egyre romló állapota megakadályozza ezt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online