Borkorcsolya sütése

2019. április 23. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Egyéb | Település: Csepreg
Borkorcsolya sütése

Immár 18. alkalommal rendezte meg a borkorcsolyák versenyét 2019. március 23-án a Kőszegi Borbarát Hölgyek Egyesülete a Jurisics-vár Művelődési Központ lovagtermében. Bárki nevezhetett, akinek „sütnivalójára” jól csúszik a kőszegi bor, így 42 nevezés érkezett.

A Csepregi Borhölgyek is a hagyományokhoz híven képviseltették magukat. Közülük hárman sütöttek erre az alkalomra ízletes borkorcsolyát: Horváth Edina, Horváthné Pados Teréz és Németh Istvánné. A borkorcsolyák mellé a Kőszeg-hegyaljai boros gazdák borait kínálták. Természetesen a borkorcsolyákat mindenki megkóstolhatta és tapasztalatokat, ötleteket tudtak egymással cserélni a résztvevők.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. május 19. vasárnap • Ivó, Milán
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Végre megmozdul az állóvíz Csepregen? A csepregi Bene-hegyi tó és környéke a település kiemelt turisztikai célpontja és látványossága lehetne, sajnos azonban az osztrák tulajdonos hozzáállása és a tó egyre romló állapota megakadályozza ezt.
A Madárvárta lakói …  (5.)Ha Tömörd neve elhangzik egy-egy társaságban, sokaknak egy gyerekkori élmény, egy kirándulás, a Kéktúra állomása vagy a Madárvárt jut eszébe. Folytatjuk a lakók bemutatását!
Kérjük a térségben lakó, illetve ide kötődő adófizető állampolgárokat, hogy személyi jövedelemadójuk 1 %-át ajánlják fel az itt működő kulturális alapítványok, ifjúsági és művészeti egyesületek számára.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online