50 éves osztálytalálkozó

2018. október 4.
Témakör: Egyéb | Település:
50 éves osztálytalálkozó

Szeptember 15.-én 50 éves osztálytalálkozó volt Bőben az 1968-ban végzett diákoknak. Az esemény kezdetén rövid megemlékezésre került sor a helyi temetőben a már elhunyt tanárokról és diáktársakról.

A találkozón részt vett Dr. Albertini Béla Professzor Úr is, aki 1964-ben tanította az osztályt. Az Erhardt panzióban tartott vacsora után mindenki boldogan emlékezett vissza a vidám diákévekre és az elmúlt 50 év örömteli (néha szomorú) pillanataira is. A felhőtlen hangulathoz Gyurácz Tamás zenélése is hozzájárult. A találkozó annyira felhőtlen és jó hangulatú volt, hogy az egykori osztálytársak úgy döntöttek, a jövőben 2 évente fognak találkozni.

Balról jobbra: Gyurácz Tamás, Liszkainé Östör Erzsébet, Némethné Karcsics Katalin, Orbánné Horváth Zita, Dr. Albertini Béla Professzor Úr, Cingláberné Tamás Mária, Kovács József, mögötte Horváth Gusztáv, Döméné Fenyvesi Ilona, mögötte Pócza András és Varga József.


Döméné Fenyvesi Ilona

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. december 12. szerda • Gabriella
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Ha Tömörd neve elhangzik egy-egy társaságban, sokaknak egy gyerekkori élmény, egy kirándulás, a Kéktúra állomása vagy a Madárvárt jut eszébe. Folytatjuk a lakók bemutatását!
Avartaposó túrával búcsúzott az „indián nyár” CsepregenAz erdő, a mozgás és a természet szerelmeseit 2018. október 20-án Avartaposó túrára hívták a szervezők.
 SAJTÓKÖZLEMÉNY „Intézményi férőhely kiváltás a Győr-Moson-Sopron Megyei Alpokalja Szociális Központ Peresznyei telephelyén.” című projekt keretén belül 2018. október 4-én Nyitó rendezvényt tartott.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online