Szemvizsgálat Csepregen is!

2017. október 27. | Szerző: (X)
Témakör: Egészségügy | Település: Csepreg
Szemvizsgálat Csepregen is!

„Van egy jó hírem – a csepregi Egészségházba orvosi computeres látásvizsgálat, és kontaktlencse illesztés lesz!”

17 éve nyitottam meg Csepregen a Lina optika-fotó üzletemet, amit a mai napig a szívemben tartok. Több tanuló is végzett nálam, de én is folyamatosan kivettem részem a munkából. Kőszegen 9 éve indítottam egy optikát, és 3 éve egy táskaboltot is átvettem. Az elmúlt időszakban egy kicsit háttérbe szorult a munkám, mert született egy kislányom, aki most lett 1 éves, és októberbe kezdte a bölcsődét. Nehéz volt a gyerek mellett az üzletet irányítani, de megoldottam, és a kollégáim is segítettek mindegyik üzletben. Most újra aktívan részt tudok venni a vásárlók igényeinek kielégítésében a csepregi optikában.
A kőszegi optikámban már több éve eredményes, és jól működő orvosi computeres látásvizsgálat folyik a vásárlóim visszaigazolása szerint.
A csepregi üzletembe többször jelezték a vásárlók, hogy lenne igény egy komplett orvosi szemvizsgálatra a településen. Most örömmel tudatom, hogy az Egészségházban kibéreltem egy rendelőt, és minden héten 2 óra magán szemvizsgálatot tervezek. A vizsgálat computeres, orvos végzi, és kontaktlencse illesztéssel is fogunk foglalkozni. Már csak az engedélyeket várom, remélem minél hamarabb el tudjuk kezdeni a praxist. A vizsgálatra időpontot kell majd kérni a csepregi optikában, vagy telefonon.
Az üzleteink elérhetőségei: Lina optika-fotó 9735 Csepreg Széchenyi tér 11. Tel.: 94/365-962
Szemüvegdiszkont Lina-optika 9730 Kőszeg Főtér 5. Tel.: 94/310-347
Mobil.: 20/ 7700365
Szeretettel várom minden régi és új vásárlóimat, és az érdeklődőket is!
Köszönettel: Juhász Ágnes

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. január 17. csütörtök • Antal
hirdetés
Olvasnivaló a témában
MEGHATÓ BÚCSÚ A FALU SZERETETT ORVOSÁTÓLMájus 28-án hétfőn délután Újkér és Egyházasfalu települések lakossága összegyűlt Újkér Község művelődési házában, hogy búcsút vegyen Dr. Tóth Kálmán háziorvostól, aki 42 évnyi szolgálat után Dr.
Átadó ünnepség Bőben2018. 04.14-én, ünnepélyes keretek között, átadták Bőben, a kívül-belül felújított Egészségházat.
Összefogásból új ultrahang készülékA két város, Csepreg és Bük, továbbá Tormásliget, Iklanberény, Szakony és Völcsej települések összefogásának köszönhetően egy modern, 21. századi kihívásoknak megfelelő ultrahang készülékkel gazdagodott Csepreg Város Egészségháza.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online