Megújult a gyermekorvosi rendelő Tompaládonyban

2017. március 8.
Témakör: Egészségügy | Település: Tompaládony
Megújult a gyermekorvosi rendelő Tompaládonyban

Az önkormányzat saját forrásból végezte el a védőnői szolgálat rendelőjében a szükséges felújításokat.

Újrafestették a helyiséget és kicserélték a régi parkettát. Törekedtek arra, hogy barátságos, kellemes környezet várja a gyerekeket. A fő cél az alapellátáshoz tartozó rendelő korszerűsítése volt, amely most nemcsak a mai, hanem a „holnapi" kor igényeinek is megfelel. A védőnői szolgálat immár egy évszázada fontos szerepet tölt be a magyar gyermekek egészségének megőrzésében, valamint az egészségfejlesztésben. Feladatuk elsősorban a családtervezéssel kapcsolatos tanácsadás, az anyaságra való felkészülés segítése, a várandós anyák és gyermekek gondozása, a célzott lakossági szűrővizsgálatok szervezésében való részvétel. A szolgálatot 2015. április 23-án hungarikummá nyilvánították, mivel egyedül Magyarországra jellemző ez a fajta komplex gondozási és szűrési ellátás. Kívánjuk, hogy a mi gyerekeink is részesei legyenek ennek a komplex ellátásnak és használják egészséggel a megújult rendelőt. A mesefigurás faldekorációk, az élénk, vidám színek, igazi családias hangulatot teremtenek.
„Szeresd a gyermeked, öleld a szívedre!
Ez az, mire vágyhat, fényre, szeretetre.
Legyél vele többet, várja közös játék!
Az együtt töltött perc, neki mind ajándék."
H. H. R.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2019. január 17. csütörtök • Antal
hirdetés
Olvasnivaló a témában
MEGHATÓ BÚCSÚ A FALU SZERETETT ORVOSÁTÓLMájus 28-án hétfőn délután Újkér és Egyházasfalu települések lakossága összegyűlt Újkér Község művelődési házában, hogy búcsút vegyen Dr. Tóth Kálmán háziorvostól, aki 42 évnyi szolgálat után Dr.
Átadó ünnepség Bőben2018. 04.14-én, ünnepélyes keretek között, átadták Bőben, a kívül-belül felújított Egészségházat.
Szemvizsgálat Csepregen is! „Van egy jó hírem – a csepregi Egészségházba orvosi computeres látásvizsgálat, és kontaktlencse illesztés lesz!”
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online