Gazda állás

Megújult a gyermekorvosi rendelő Tompaládonyban

2017. március 8.
Témakör: Egészségügy | Település: Tompaládony
Megújult a gyermekorvosi rendelő Tompaládonyban

Az önkormányzat saját forrásból végezte el a védőnői szolgálat rendelőjében a szükséges felújításokat.

Újrafestették a helyiséget és kicserélték a régi parkettát. Törekedtek arra, hogy barátságos, kellemes környezet várja a gyerekeket. A fő cél az alapellátáshoz tartozó rendelő korszerűsítése volt, amely most nemcsak a mai, hanem a „holnapi" kor igényeinek is megfelel. A védőnői szolgálat immár egy évszázada fontos szerepet tölt be a magyar gyermekek egészségének megőrzésében, valamint az egészségfejlesztésben. Feladatuk elsősorban a családtervezéssel kapcsolatos tanácsadás, az anyaságra való felkészülés segítése, a várandós anyák és gyermekek gondozása, a célzott lakossági szűrővizsgálatok szervezésében való részvétel. A szolgálatot 2015. április 23-án hungarikummá nyilvánították, mivel egyedül Magyarországra jellemző ez a fajta komplex gondozási és szűrési ellátás. Kívánjuk, hogy a mi gyerekeink is részesei legyenek ennek a komplex ellátásnak és használják egészséggel a megújult rendelőt. A mesefigurás faldekorációk, az élénk, vidám színek, igazi családias hangulatot teremtenek.
„Szeresd a gyermeked, öleld a szívedre!
Ez az, mire vágyhat, fényre, szeretetre.
Legyél vele többet, várja közös játék!
Az együtt töltött perc, neki mind ajándék."
H. H. R.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. június 20. szerda • Rafael
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Átadó ünnepség Bőben2018. 04.14-én, ünnepélyes keretek között, átadták Bőben, a kívül-belül felújított Egészségházat.
Szemvizsgálat Csepregen is! „Van egy jó hírem – a csepregi Egészségházba orvosi computeres látásvizsgálat, és kontaktlencse illesztés lesz!”
Összefogásból új ultrahang készülékA két város, Csepreg és Bük, továbbá Tormásliget, Iklanberény, Szakony és Völcsej települések összefogásának köszönhetően egy modern, 21. századi kihívásoknak megfelelő ultrahang készülékkel gazdagodott Csepreg Város Egészségháza.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online