Beköszönő

2014. augusztus 14.
Témakör: Beharangozó

„A nyári kalandok többféle okból érnek véget, de mindent összevetve egy dolog közös bennük: hullócsillagok, fenséges, megismételhetetlen pillanatok, az örökkévalóság felvillanása, mely egy perc alatt elillan.”

Ezek miatt a megismételhetetlen pillanatok miatt szeretjük annyira a nyarat, mindegy az, hogy egyedül, vagy párban, vagy egy baráttal, családdal éltük át. A nyárnak ez a Dharmája, vagyis a lényege, hogy olyan pillanatokban legyen részünk, amelyekre később szívesen emlékszünk, például egy nyaralás emléke, egy baráti beszélgetés, hogy milyen szabadnak éreztük magunkat egy-egy fesztiválon. Bár közeledik a nyár vége, és az áruházak polcai iskolaszerekkel vannak megpakolva, még van időnk kiélvezni a meleg évszak adta lehetőségeket. A remek időjárás miatt még mindenki felszabadultabban indul neki akár egy átlagos munkanapnak, akár a hétvégi pihenésnek. Az augusztus is mindenkinek mást jelent. A gyerekeknek van még egy hónapja, hogy kötelezettségek nélkül élvezzék a nyári szünetet, sokáig aludjanak, táborozzanak, nyaraljanak. A fiataloknak és az idősebbeknek sem érdemes tétovázni, hiszen az augusztus is még rengeteg programot kínál, például gasztro rendezvényeket, koncerteket, valamint a fesztiválok ideje sem járt még le. Szóval ki kell használni még ezt a kis időt strandolásra, dinnye evésre, napozásra, kirándulásra, augusztusi hullócsillag nézésre, és többek között pihenésre.
További szép nyarat kívánok, a nyaralni indulóknak élményekben gazdag időtöltést, és mindenképpen sok napsütést!

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. október 20. szombat • Vendel
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Október minden magyar számára, a nemzeti ünnepek hónapja.
Vége van a nyárnak, hűvös szelek járnak ….Na de valóban vége van? A médiában egyre többször hallhatjuk azt a meteorológiai esélylatolgatást, miszerint idén nem lesz átmenet a nyár és a tél között, ahogy ebben az évben igazi tavaszban sem volt részünk.
Vidám nyárutót„Augusztusban már a nyár kissé őszben sántikál, ábrándozik, nem nevet, falevelet festeget. Körte pottyan, totyakos, már a sün is pocakos…
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online