Vétlen tűzoltó kolléga sérült a balesetben

2015. augusztus 14.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg, Bük
Vétlen tűzoltó kolléga sérült a balesetben

Jelzés érkezett 17:04 perckor, miszerint Csepreg és Bük közötti útszakaszon, autóbaleset történt.

Egy vétlen Daewoo Matiz típusú személygépkocsi ütközés elkerülése miatt az útpatkára húzodott ahonnan visszatérés közben megcsúszott, kisodródott, majd két pördülés után az árokban az oldalán állt meg. Az autóban 2¬en utaztak, köztük egy tűzoltó kollégánk, aki könnyű sérülésekkel úszta meg az esetet. A sofőr nem sérült meg a balesetben. A veszélyhelyzetet okozó autós segítség nyújtás nélkül hagyta el a helyszínt, őt később a rendőrök hívták vissza a helyszínre.

Forrás: Csepregi Tűzoltóság

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. január 22. hétfő • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online