VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJE

2017. november 30.
Témakör: Baleset | Település: , Lócs, Sajtoskál
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJE

Mentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.

Információink szerint egy magyar rendszámú Chrysler személyautó érkezett Bő irányából. Az autó vezetője nem adott elsőbbséget a védett úton közlekedő, Sajtoskál felől érkező német rendszámú Fordnak. A két jármű összeütközött és mindkettő az út melletti árokban állt meg. A balesetet okozó Chrysler személyautóban két ember könnyebben megsérült.
Úgy tudjuk, hogy a Ford vezetője nem használta a biztonsági övét és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. A helyszínre mentőhelikopter érkezett, a mentők stabilizálták a férfi állapotát, majd ezután tudták kórházba szállítani. Információink szerint a sofőr állapota válságos.
A baleset helyszínén rendőri forgalomirányítás mellett halad a forgalom, igazságügyi szakértő bevonásával vizsgálják a baleset körülményeit.
A katasztrófavédelem közleménye:
A tűzoltók egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből.
Két személygépkocsi karambolozott Bő külterületén, a Lócs felé vezető úton. A balesethez a sárvári hivatásos és a csepregi önkormányzati tűzoltókat riasztották, akik egy embert feszítővágó segítségével szabadítottak ki az egyik járműből, majd átadták őt a mentőknek. A helyszínen forgalomkorlátozásra kell számítani.

Forrás és fotók: 112 press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. február 19. hétfő • Zsuzsanna
hirdetés
Olvasnivaló a témában
NAPOZNI AKART, DE KÚTBA ZUHANT EGY KUTYA CSEPREGENA beagle kutya kedvenc napozóhelyére, a kutat befedő deszkára akart lefeküdni, de az eltörött alatta és az eb a mélybe zuhant. Csepregi tűzoltók szabadították ki a fogságból.
BUSZ MÖGÜL SZALADT SUZUKI ELÉ EGY GYALOGOS TÖMÖRDÖNMegsérült az az asszony Tömördön, aki egy autóbusz mögül lépett ki és szaladt át az úton hétfőn délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online