Továbbra is a viharos időjárás okoz sok problémát Vas megyében

2017. április 20.
Témakör: Baleset | Település: Horvátzsidány, Tömörd, Kőszeg
Továbbra is a viharos időjárás okoz sok problémát Vas megyében

Az elmúlt tizenkét órában is a viharos erejű szél miatt vonultak mintegy tizenkét esetben kárelhárításokhoz a megye tűzoltói. Az eseményeknél személyi sérülések nem történtek.

Terjesztési területünkről összegyűjtöttük az április 20-án 8:38-ig a katasztrófavédelem által kiadott információkat.

Elektromos vezeték szakadt le Tömördön a településen átvezető közútra. Az elektromos szolgáltató kiérkezéséig a csepregi önkormányzati tűzoltók az életveszélyes területet lezárták és biztosították.

Fa dőlt a kőszegi határátkelőhöz közel a 87-es számú főútra a fél útpályát elzárva. A kőszegi önkormányzati tűzoltók a fát motorfűrésszel feldarabolták, az úttestet megtisztították.
Fotó: Lakatár Tamás Kőszegi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Fák dőltek a Kőszeget Horvátzsidánnyal összekötő közútra, elzárva az úttestet a közúti forgalom elől. A kőszegi önkormányzati tűzoltók a fát motorfűrésszel feldarabolták, az úttestet megtisztították.

Kenyeret szállító teherautó csúszott az árokba a havas út miatt Nemescsó településen. A kőszegi önkormányzati és nemescsói önkéntes tűzoltók drótkötéllel a járművet az úttestre visszavontatták. A balesetben nem sérült meg senki.
Fotó: Lakatár Tamás Kőszegi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. április 23. hétfő • Béla
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Vasasszonyfánál buszt mentenek a tűzoltókOlvasónk küldte a képeket 9 óra 45 kor.
NAPOZNI AKART, DE KÚTBA ZUHANT EGY KUTYA CSEPREGENA beagle kutya kedvenc napozóhelyére, a kutat befedő deszkára akart lefeküdni, de az eltörött alatta és az eb a mélybe zuhant. Csepregi tűzoltók szabadították ki a fogságból.
BUSZ MÖGÜL SZALADT SUZUKI ELÉ EGY GYALOGOS TÖMÖRDÖNMegsérült az az asszony Tömördön, aki egy autóbusz mögül lépett ki és szaladt át az úton hétfőn délután.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online