Továbbra is a viharos időjárás okoz sok problémát Vas megyében

2017. április 20.
Témakör: Baleset | Település: Horvátzsidány, Tömörd, Kőszeg
Továbbra is a viharos időjárás okoz sok problémát Vas megyében

Az elmúlt tizenkét órában is a viharos erejű szél miatt vonultak mintegy tizenkét esetben kárelhárításokhoz a megye tűzoltói. Az eseményeknél személyi sérülések nem történtek.

Terjesztési területünkről összegyűjtöttük az április 20-án 8:38-ig a katasztrófavédelem által kiadott információkat.

Elektromos vezeték szakadt le Tömördön a településen átvezető közútra. Az elektromos szolgáltató kiérkezéséig a csepregi önkormányzati tűzoltók az életveszélyes területet lezárták és biztosították.

Fa dőlt a kőszegi határátkelőhöz közel a 87-es számú főútra a fél útpályát elzárva. A kőszegi önkormányzati tűzoltók a fát motorfűrésszel feldarabolták, az úttestet megtisztították.
Fotó: Lakatár Tamás Kőszegi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

Fák dőltek a Kőszeget Horvátzsidánnyal összekötő közútra, elzárva az úttestet a közúti forgalom elől. A kőszegi önkormányzati tűzoltók a fát motorfűrésszel feldarabolták, az úttestet megtisztították.

Kenyeret szállító teherautó csúszott az árokba a havas út miatt Nemescsó településen. A kőszegi önkormányzati és nemescsói önkéntes tűzoltók drótkötéllel a járművet az úttestre visszavontatták. A balesetben nem sérült meg senki.
Fotó: Lakatár Tamás Kőszegi Önkormányzati Tűzoltó-parancsnokság

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2017. szeptember 26. kedd • Jusztina
hirdetés
Olvasnivaló a témában
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
KÉT AUTÓ HAJTOTT ÁROKBA A 84-ESEN TOMPALÁDONY KÖZELÉBENEgymástól függetlenül tért le az útról és hajtott árokba két személyautó a 84-es főúton. Az egyik jármű többször átpördült a tetején, a vezetőjét a sárvári tűzoltók szabadították ki a roncsból.
Súlyos baleset a 84-esen, Lövőnél: hatan megsérültek - teljes útzárÖsszeütközött három személyautó szombat délelőtt a 84-es úton Lövő és Nemeskér között.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online