Teljes útzár Sajtoskálnál

2019. december 21.
Témakör: Baleset | Település: Sajtoskál
Teljes útzár Sajtoskálnál

Elsődleges információk szerint személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt 2019. december 21-én 10 óra 50 perckor a 84-es számú főút 81-es kilométerszelvényénél,

ahol három jármű ütközött. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére, a balesettel érintett útszakaszon - 11 óra 25 perctől - teljes útlezárás van érvényben. A rendőrök Tompaládony felől érkezőket Nagygeresd felé, Sajtoskál felől érkezőket pedig a település belterületén átterelik.

Forrás : nyugat.hu
Fotó: illusztráció

 

Forrás: nyugat.hu
Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2020. január 23. csütörtök • Zelma
hirdetés
Olvasnivaló a témában
ELHUNYT A BÜKNÉL ROSSZULLÉT MIATT SZÁNTÓFÖLDRE HAJTÓ AUTÓVEZETŐA férfi a város határában, egy Opel volánja mögött lett rosszul kedden este és a jármű 350 métert haladt, miután letért az útról. Egy szemtanúnak köszönhetően gyorsan érkezett hozzá a segítség.
MEGHALT A FÁNAK CSAPÓDÓ VW UTASA VASASSZONYFÁNÁLSzétszakadt a személyautó abban a balesetben, ami csütörtökön hajnalban történt Tömörd és Vasasszonyfa között. A helyszínen teljes útlezárás van érvényben.
Kitört egy Citroen kereke a kanyarban - kukoricatáblába csapódottBük felől tartott Acsád irányába egy Citroen személyautó, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarban a sofőr úgy érezte, hogy reccsen valami az autó hátulján, feltehetőleg a kerék, majd a jármű irányíthatatlanul áttért a szemközti sávba és árokba csapódott.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online