Súlyos baleset a 84-esen, Lövőnél: hatan megsérültek - teljes útzár

2017. július 22.
Témakör: Baleset | Település: Lövő
Súlyos baleset a 84-esen, Lövőnél: hatan megsérültek - teljes útzár

Összeütközött három személyautó szombat délelőtt a 84-es úton Lövő és Nemeskér között.

A balesetben hat ember megsérült, az utat lezárták - tájékoztatott a Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője. Ruskáné Takács Anita elmondta, hogy az ütközés következtében az árokba borult az egyik személyautó, amelybe egy ember beszorult. Őt a tűzoltók vágták ki a járműből.

A baleset során az autókban utazók közül hárman súlyosan, hárman pedig könnyebben sérültek meg.

Az érintett útszakaszt a rendőrség teljes szélességében lezárta és a forgalmat Lövő irányából Völcsej felé, míg Nemeskér felől Újkér irányába tereli a környező utakra.

Forrás: Kisalföld

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2017. október 22. vasárnap • Előd
hirdetés
Olvasnivaló a témában
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
KÉT AUTÓ HAJTOTT ÁROKBA A 84-ESEN TOMPALÁDONY KÖZELÉBENEgymástól függetlenül tért le az útról és hajtott árokba két személyautó a 84-es főúton. Az egyik jármű többször átpördült a tetején, a vezetőjét a sárvári tűzoltók szabadították ki a roncsból.
ÁROKFALNAK CSAPÓDOTT ÉS A TETEJÉN ÁLLT MEG EGY RENAULT CSEPREG KÖZELÉBENA Csepreg felől Acsád irányába tartó Renault személyautó egy balra ívelő kanyar után padkára futott. A sofőr innen még vissza tudta kormányozni az autóját, ami sodródni kezdett, majd árokfalnak ütközött.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online