SEAT ELÉ KANYARODOTT EGY VW CSEPREGEN – EGY EMBER MEGSÉRÜLT

2017. február 14.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg
SEAT ELÉ KANYARODOTT EGY VW CSEPREGEN – EGY EMBER MEGSÉRÜLT

Balra akart kanyarodni a Rákóczi Ferenc utcáról egy Újkér felé tartó Volkswagen vezetője, amikor ütközött a szemből érkező Tömörd felé tartó Seattal. Az ütközéstől a Volkswagen az út menti árokba csapódott.

A Volkswagen utasa megsérült, a mentők kórházba szállították. Információink szerint sérülése nem súlyos. A Tömörd felé tartókat a rendőrség az Alkotmány utcába tereli, az Újkér felé közlekedők pedig kis várakozással, de elhajthatnak a roncsok mellett.

A katasztrófavédelem közleménye:

Összeütközött két személyautó Csepreg belterületén, a Rákóczi utcában. Az elsődleges információk szerint egy sérültje van a balesetnek, akit a mentők ápolnak. A város önkormányzati tűzoltói áramtalanították a járműveket, valamint biztosítják a területet. Mivel az egyik jármű árokba csapódott, a másik pedig az úttesten áll, a műszaki mentés és a rendőrségi helyszínelés végeztéig félpályán halad a forgalom az érintett útszakaszon.

Szerző: Vas Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság;112Press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. január 22. hétfő • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online