Nagycenk térségében három jármű ütközött.

2015. szeptember 21.
Témakör: Baleset
Nagycenk térségében három jármű ütközött.

Személyi sérüléses közlekedési baleset történt 2015. szeptember 21-én 9 óra 30 perc körüli időben a 84-es számú főútvonal 113 kilométerszelvényben. A rendelkezésre álló adatok alapján Nagycenk és Kópháza közötti útvonalon három jármű ütközött.

A baleset helyszínelésének és a műszaki mentés ideje alatt az érintett útszakaszon rendőri forgalomirányítás mellett, félpályán halad a forgalom.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. január 22. hétfő • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online