KÉT AUTÓ HAJTOTT ÁROKBA A 84-ESEN TOMPALÁDONY KÖZELÉBEN

2017. július 27.
Témakör: Baleset | Település: Sajtoskál, Tompaládony
KÉT AUTÓ HAJTOTT ÁROKBA A 84-ESEN TOMPALÁDONY KÖZELÉBEN

Egymástól függetlenül tért le az útról és hajtott árokba két személyautó a 84-es főúton. Az egyik jármű többször átpördült a tetején, a vezetőjét a sárvári tűzoltók szabadították ki a roncsból.

Érdekesség, hogy a baleset helyszínén több olyan alkatrészt is találtak a tűzoltók, amelyeknek semmi köze nem volt a felborult Daewoohoz. A jelek szerint ebben a kanyarban már több autó is kisodródott, Audi, Volkswagen, Opel lámpák és márkajelek is előkerültek.

A katasztrófavédelem közleménye:

Letért az úttestről és árokba hajtott két személyautó a 84-es főút Tompaládony és Sajtoskál közötti szakaszán. A balesethez a sárvári hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramt Az egységek egy embert kiemeltek az autójából és átadták a mentőknek. Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.alanították a járműveket.

Forás és fotó: 112press

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2017. december 15. péntek • Valér
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online