ITTAS SOFŐR UTÁNFUTÓS AUTÓJA BORULT FEL ACSÁD KÖZELÉBEN

2016. szeptember 15.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg
ITTAS SOFŐR UTÁNFUTÓS AUTÓJA BORULT FEL ACSÁD KÖZELÉBEN

Eddig tisztázatlan okból áttért a szemközti sávba majd hosszú féknyomot húzva árokba csapódott és felborult egy utánfutós Volkswagen személyautó Acsád közelében. A sofőr karcolásokkal megúszta a balesetet, csupán a levegőt tudta nehezen kifújni, amikor előkerült a szonda, nem véletlenül…

Egyelőre nem tudni, miért tért a szemközti sávba és mi miatt taposott bele a fékbe a Volkswagen sofőrje, a rendőrségre ugyanis olyasvalaki jelentette a balesetet, aki már csak a tetején álló autót látta az árokban. Az viszont tény, hogy a jármű sofőrje alkoholt fogyasztott indulás előtt, talán ezért esett nehezére megfújni az alkohol szondát, bár a férfinak nem voltak látható sérülései, ennek ellenére, a borulás miatt a mentők szükségesnek látták, hogy kórházban is kivizsgálják a sofőrt, akire nem mellesleg több vérvétel is vár az alkohol fogyasztása miatt.

Jelenleg félpályán haladhat a forgalom az érintett útszakaszon, a forgalmat rendőrök irányítják.

Forrás és fotó: 112 Press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. január 22. hétfő • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online