Háznak dőlt egy teherautó Csepregen

2019. július 18.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg
Háznak dőlt egy teherautó Csepregen

A baleset a Mátyás utcában történt.

Lesodródott az úttestről és egy családi ház falának dőlt egy teherautó csütörtök délután a Vas megyei Csepreg Mátyás utcájában. A balesethez a város önkormányzati tűzoltói érkeztek ki, akik megkezdték a műszaki mentést.

Fotó: facebook

forrás: nyugat.hu

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. augusztus 25. vasárnap • Lajos
hirdetés
Olvasnivaló a témában
Kitört egy Citroen kereke a kanyarban - kukoricatáblába csapódottBük felől tartott Acsád irányába egy Citroen személyautó, amikor egy erősen jobbra ívelő kanyarban a sofőr úgy érezte, hogy reccsen valami az autó hátulján, feltehetőleg a kerék, majd a jármű irányíthatatlanul áttért a szemközti sávba és árokba csapódott.
FIGYELMETLENÜL ELŐZŐ DAEWOOVAL ÜTKÖZÖTT EGY MOTOROS CSEPREG ÉS BÜK KÖZÖTTFord kisáruszállítót előzött egy Daewoo Csepreg és Bük között, de szemből érkezett egy motor, aminek a vezetője már nem tudta elkerülni az ütközést.
ELSŐ ÚTJÁN BORULT FEL DAEWOOVAL A FIATAL - KANYAR FOGOTT KI A SOFŐRÖN KISZSIDÁNYNÁLEgy balra ívelő kanyarban a Csepreg felé tartó Daewoo a jobb oldali padkára futott, majd meredeken áttért a szemközti sávba, lerobogott a kis töltésen és az oldalára borulva állt meg.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online