Halálos baleset Sajtoskálnál

2014. június 7.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg, Sajtoskál, Nemesládony
Halálos baleset Sajtoskálnál

2014.06.07.
Két teherautó karambolozott, egy személy elhunyt. [Sajtoskál 84-es út]
A jelzés alapján két gépjármű ütközött Sajtoskálnál, személyek beszorultak. Vonult Csepreg 1-es 4 fő önkéntes tűzoltóval, Sárvár 1-es és Szombathely Műszaki Mentő hivatásos egységek. A pontos helyszín a 84-es számú főút Nemesládonyi leágazója. Két teherautó ütközött, a nagyobbikból, Iveco-ból három fő a lábán szállt ki, a kisebbik Fiat típusból feszítő-vágóval tudtuk kimenteni a sérültet, aki sajnos elhunyt. A gépjárműveket ezután áramtalanítottuk, közben a mentéshez és a helyszíneléshez fényárboccal megvilágítottuk a területet.

Csepregi tűzoltóság

Fotó: Csepregi Tűzoltóság

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. január 22. hétfő • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online