Halálos baleset Csepreg közelében

.

2015. szeptember 13.
Témakör: Baleset | Település: Csepreg
Halálos baleset Csepreg közelében

Ittas volt a sofőr, a balesetben meghalt az utas Úgy tudjuk, ittas volt annak a Ford Escortnak a sofőrje, ami péntek éjjel szenvedett balesetet Csepreg és Horvátzsidány között, Csepreg határában

Információink szerint látták, hogy a Ford nagy sebességgel cikcakkban halad az úton, majd Csepreg határában megelőzött egy autót, ami után néhány száz méterrel megcsúszott a kocsi, és árokba csapódott.
Az ütközéstől megpördülő autóból kirepült az egyik férfi a járműből, és olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette. Valószínűleg az anyósülésen utazó nő sem használta a biztonsági övét, őt a tűzoltóknak kellett kiszabadítani a roncsokból, a mentők kórházba szállították. Az ittas sofőr sérült legkevésbé, ő saját maga ki tudott szállni az összetört kocsiból.
A mentés és a helyszínelés idején teljes útlezárás volt érvényben.
Forrás és fotó: nyugat.hu

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. január 22. hétfő • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online