CSEPREGI FOCISTÁK SZENVEDTEK BALESETET TOMPALÁDONY KÖZELÉBEN

2016. november 7.
Témakör: Baleset | Település: Tompaládony, Csepreg
CSEPREGI FOCISTÁK SZENVEDTEK BALESETET TOMPALÁDONY KÖZELÉBEN

Letért az útról és árokba hajtott egy Renault Tompaládony közelében, a 84-es főúton. Az autóban csepregi focisták ültek, mindhárman kórházba kerültek. Információink szerint nem szenvedtek súlyos sérülést. A baleset esős időben történt, a személyautó két fa mellett is elcsúszott.

Információnk szerint a Hegyfalu felé tartó Renault vezetője egy jobbra ívelő kanyar után veszítette el uralmát a járműve felett. A sofőr és két utasa be volt kötve, a mentők kivizsgálásra szállították őket kórházba.

A helyszínelés idején fél pályán haladhatott a forgalom. Egy idős sofőr annyira figyelte a rendőri jelzéseket, hogy Suzukijával kis sebességgel belehajtott az árokba. A sofőr és utasa nem sérült meg, az autómentő visszavontatta őket az útra és folytathatták útjukat.

Forrás és fotó: 112press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
Kapcsolódó képek
2018. január 22. hétfő • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online