Árokba hajtott egy autó Kiszsidánynál

2016. május 26.
Témakör: Baleset | Település: Kiszsidány
Árokba hajtott egy autó Kiszsidánynál

A sofőr beszorult a roncsba.

A mentők ápolják balesetet szenvedett sofőrt, aki csütörtök reggel árokba hajtott Csepreg és Kiszsidány között. A katasztrófavédelem tájékoztatása szerint az illető beszorult a roncsba, a csepregi önkormányzati tűzoltók feszítővágó segítségével szabadították ki. Amíg tart a mentés a fél útpályát lezárták az érintett szakaszon.

forrás: nyugat.hu

fotó: 112 press

 

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. január 22. hétfő • Vince
hirdetés
Olvasnivaló a témában
VÁLSÁGOS ÁLLAPOTBAN A LÓCSI ELÁGAZÓBAN TÖRTÉNT BALESET VÉTLEN SOFŐRJEMentőhelikopter érkezett azért a német - magyar állampolgárságú férfiért, aki Bük és Sajtoskál között szenvedett életveszélyes sérüléseket csütörtökön délután.
HÁROM ÉLETVESZÉLYES ÉS HÁROM KÖNNYŰ SÉRÜLT A BÜKI BALESETBENNagy sebességgel ütközött Mercedesnek egy osztrák rendszámú Mazda Bük belvárosában. Mindkét autó járdára csapódott, de a Mazda még visszatért az útra, kidöntött két táblát és két fát, majd ütközött egy osztrák rendszámú Forddal.
MEGHALT A FÁK KÖZÉ REPÜLT AUTÓ SOFŐRJE CSEPREGNÉLA fák között pislákoló hátsó lámpa fényeire egy sofőr figyelt fel, aki megállt és értesítette a hatóságokat a balesetről. A roncsban megtalálták a sofőrt is, akinek az újraélesztése sikertelen volt.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online