Pajzán dalok és kabaré – Így mulattak a büki lányok és asszonyok

2017. március 22.
Témakör: Bál | Település: Bük
Pajzán dalok és kabaré – Így mulattak a büki lányok és asszonyok

A büki Asszonyfarsang az idei évben sem mellőzte a fergeteges jókedvet. A csinos ruhában öltözött hölgyek házi finomságokkal megrakott tálcákkal és italokkal roskadó kosarakkal érkeztek a bálba.

Magukkal hozták vidámságukat, táncolós lábaikat, nevetős mosolyukat, dalolós hangjukat. Szórakoztatásukról idén is több fellépő gondoskodott. A Rábamenti Citerások pajzán dalokat énekeltek, míg az álruhába bújt Háncs néptáncos fiúk bebizonyították, hogy nemcsak a csárdás megy nekik kiválóan, hanem a Hattyúk tava balett szárnyaló ugrásai is. Az est folyamán megkezdte rendelését Dr. Bubó az ő hű asszisztensével, Ursulával. Vidám kabaréjuk abszolút meggyőzte a nézősereget arról, hogy a jó pálinka orvosság a test és a lélek minden nyavalyájára. Folyt is belőle később kellő mennyiség. Ebben az évben a szervezők szakítottak a hagyományokkal és titkos sztárvendégként egy hölgyet hívtak meg. A báli hangulatot csak fokozta Mohamed Fatima kiváló hangja, és a bulizós hölgyekből alakult tánckar színpadi megjelenése. Éjfél előtt mintegy háromszáz nyeremény talált gazdára: Giczi Ildikó szervezőmunkájának eredményeként olyan sok tombola-felajánlás érkezett, hogy a sorolás egy órát vett igénybe. Köszönjük a támogatást! A rendezvényhez önzetlen segítségükkel hozzájárultak a büki mentők és a csepregi tűzoltók is. A mulatság hajnalig tartott. A jó zenéért felelős Spontán zenekar mindent megtett azért, hogy az éjjel akár soha ne érjen véget.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. február 18. hétfő • Bernadett
hirdetés
Olvasnivaló a témában
2018. november 3-án tartottuk Sopronhorpácson a jubileumi, 10. Egyházközségi bált. Évek óta szép hagyomány, hogy Mindenszentek utáni szombaton összejövünk Molnár Tamás vendéglőjében és együtt ünnepelünk, táncolunk, jól érezzük magunkat.
Báloztak a vadászokA vadászhimnusz szép dallamával kezdődött a Répcevölgye Vadásztársaság hagyományos bálja a Fürdő Étteremben, ahol Király Lajos, a vadásztársaság elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.
Jótékonysági fürdőbál – Tánccal, zenével, díjátadóval Az idei volt a 25. Büki Fürdőbál a Büki Gyógyfürdő Zrt. szervezésében. Idén a Greenfield Hotel Golf & Spa****superior különtermébe várták a bálozókat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online