Jó hangulat, baráti légkör a vadászbálon

2017. március 16. | Szerző: Hováthné Pados Teréz
Témakör: Bál | Település: Bük
Jó hangulat, baráti légkör a vadászbálon

Hagyomány már, hogy a farsangi szezonban együtt mulatnak vadászok, erdészek, földtulajdonosok a csepregi Répcevölgye Vadásztársaság bálján.

Az idei rendezvényt február 18-án tartották a népszerű büki Fürdő Étteremben. Családias volt a hangulat, hiszen a kis óvodástól az idősebbekig minden generáció képviseltette magát.
A bál természetesen a Vadászhimnusszal kezdődött: Nikli Balázs kürtön játszott és indította színvonalasan a bált. Az elnöki köszöntőben elhangzott: a Répcevölgye Vadásztársaság a következő húsz évre megkapta a terület vadászati jogát.
Remek ételeket, italokat fogyaszthattunk, jó zenére táncolhattunk és természetesen a tombola sem maradt el, a szerencsések értékes tárgyakat vihettek haza a jó hangulatú, baráti légkörben telt este után.

 

Fotó: nyugat.hu

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2019. február 18. hétfő • Bernadett
hirdetés
Olvasnivaló a témában
2018. november 3-án tartottuk Sopronhorpácson a jubileumi, 10. Egyházközségi bált. Évek óta szép hagyomány, hogy Mindenszentek utáni szombaton összejövünk Molnár Tamás vendéglőjében és együtt ünnepelünk, táncolunk, jól érezzük magunkat.
Báloztak a vadászokA vadászhimnusz szép dallamával kezdődött a Répcevölgye Vadásztársaság hagyományos bálja a Fürdő Étteremben, ahol Király Lajos, a vadásztársaság elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.
Jótékonysági fürdőbál – Tánccal, zenével, díjátadóval Az idei volt a 25. Büki Fürdőbál a Büki Gyógyfürdő Zrt. szervezésében. Idén a Greenfield Hotel Golf & Spa****superior különtermébe várták a bálozókat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online