Farsangi mulatság Sajtoskálon

2018. március 8.
Témakör: Bál | Település: Sajtoskál

,,Megy a gőzős, megy a gőzős” Sajtoskálra… Egy február szombaton megtelt a kultúrház a falu lakóival. Idősek és fiatalok együtt énekeltek, mulattak.

A rendezvény a polgármester úr beszédével vette kezdetét, majd a gyermekek vidám műsora következett, amit a közönség tapssal jutalmazott, és ahol a nevetéstől szem nem maradt szárazon. Ezután a gyermekek ötletes jelmezes felvonulása következett, amikor maskarákba öltözve vettek búcsút a hideg téltől. A tombolasorsoláson a nyerőszámok fokozták a vendégek örömét. Ahogy az lenni szokott, a képviselő-testület tagjai szendvicsekkel, süteménnyel kedveskedtek a jelenlévőknek. A farsangi kézműves foglalkozáson pedig nem maradhatott el a bohóc színezése, vagy a farsangi szemüveg készítése sem. Az est során a Szelídgesztenye együttes mulatós repertoárja fokozta a hangulatot. A szép számban összegyűlt vendégseregnek Zugonics Arnold húzta a talpalávalót. Táncra kerekedtek idősek, fiatalok, s gyerekek egyaránt, felhőtlen volt a jó kedv és a szórakozás.

Megosztás:
Úton, út félen történnek érdekes, izgalmas, szokatlan események! Ha ilyet lát, tapasztal, és úgy gondolja,
hogy ezt megosztaná másokkal is küldjön e-mailt, fotót az mailre.
2018. december 15. szombat • Valér
hirdetés
Olvasnivaló a témában
2018. november 3-án tartottuk Sopronhorpácson a jubileumi, 10. Egyházközségi bált. Évek óta szép hagyomány, hogy Mindenszentek utáni szombaton összejövünk Molnár Tamás vendéglőjében és együtt ünnepelünk, táncolunk, jól érezzük magunkat.
Báloztak a vadászokA vadászhimnusz szép dallamával kezdődött a Répcevölgye Vadásztársaság hagyományos bálja a Fürdő Étteremben, ahol Király Lajos, a vadásztársaság elnöke köszöntötte az egybegyűlteket.
Jótékonysági fürdőbál – Tánccal, zenével, díjátadóval Az idei volt a 25. Büki Fürdőbál a Büki Gyógyfürdő Zrt. szervezésében. Idén a Greenfield Hotel Golf & Spa****superior különtermébe várták a bálozókat.
Csatlakozz hozzánk!
Répcevidék online